7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TACİZ!

Kocaeli 31.03.2016 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TACİZ!

7 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs tutuklandı

Son dönemlerde taciz, tecavüz ve çocuk istismarı olaylarına bir yenisi daha eklendi. Ensar Vakfı üyesi bir öğretmen tarafından 45 çocuğun cinsel istismara uğraması büyük ses getirmiş, olayın ardından pek çok ilde bu tür vakalar olduğu ortaya çıkmıştı. Yine ilimizde de Başiskele’deki bir ilkokulda bir öğretmen tarafından kız öğrencilerin cinsel istismara uğradığı kamuoyuna yansımıştı. Bu konuyu gazetemiz gündeme getirmişti. Bu kez çocuk istismarına yönelik haber Kartepe’den geldi. İğrenç olayı gerçekleştiği öne sürülen kişinin Kartepe’den bir muhtarın oğlu olduğu iddia ediliyor.   TUTUKLANDI Edinilen bilgi ve iddialara göre; 4 gün önce Kartepe'de 7 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı ileri sürüldü. Küçük çocuğun durumunu öğrenen ailesi durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler olayın failinin Hasan G. olduğunu belirledi. Kaçan Hasan G. dün gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanan Hasan G., bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezazevine gönderildi. Öte yandan Hasan G.'nin Kartepe'de bir mahalle muhtarının oğlu olduğu ileri sürüldü.
7 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs tutuklandı

Son dönemlerde taciz, tecavüz ve çocuk istismarı olaylarına bir yenisi daha eklendi. Ensar Vakfı üyesi bir öğretmen tarafından 45 çocuğun cinsel istismara uğraması büyük ses getirmiş, olayın ardından pek çok ilde bu tür vakalar olduğu ortaya çıkmıştı. Yine ilimizde de Başiskele’deki bir ilkokulda bir öğretmen tarafından kız öğrencilerin cinsel istismara uğradığı kamuoyuna yansımıştı. Bu konuyu gazetemiz gündeme getirmişti. Bu kez çocuk istismarına yönelik haber Kartepe’den geldi. İğrenç olayı gerçekleştiği öne sürülen kişinin Kartepe’den bir muhtarın oğlu olduğu iddia ediliyor.

 

TUTUKLANDI

Edinilen bilgi ve iddialara göre; 4 gün önce Kartepe'de 7 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı ileri sürüldü. Küçük çocuğun durumunu öğrenen ailesi durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler olayın failinin Hasan G. olduğunu belirledi. Kaçan Hasan G. dün gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanan Hasan G., bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezazevine gönderildi. Öte yandan Hasan G.'nin Kartepe'de bir mahalle muhtarının oğlu olduğu ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.