19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Lig bitmedi beyler

Spor 31.03.2016 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Lig bitmedi beyler

Cengiz Hoca, oyuncularını kalan 2 maça motive etmeye çalışıyor.

Ligin 23.haftasında deplasmanda Ergene Velimeşespor’a konuk olacak Gebzespor’da bu karşılaşmanın hazırlıklarına start verildi. 2 günlük iznin ardından dün saat 15:00’da haftanın ilk antrenmanını gerçekleştiren mor beyazlılarda morallerin yerinde olduğu gözlenirken, hedef 2 maçı da kazanarak ligi 2.sırada tamamlamak. Ligi en iyi şekilde noktalamak istediklerini belirten Teknik Direktör Cengiz Demir, Gebzespor’un önümüzdeki 2 maça da kazanmak için çıkacağını söyledi. VELİMEŞE’Yİ 5’LEMİŞTİK Öte yandan Gebzespor bu sezon bir maçta en fazla golü ligin ilk yarısında oynanan maçta Ergene Velimeşespor’a kaydetmişti. Gebze’de oynanan karşılaşmada rakibini Güven Güneri(2), Muhammet Akdeniz, Ali Katırcı ve Mehmet Murat Gülbuba(k.k)’nın goleriyle 5-1 deviren Mor Menekşeler, ligdeki en farklı 2 galibiyetinden birine imza atmıştı. (Diğer maç Lüleburgazspor’a karşı 4-0’lık skorla alınmıştı)
Cengiz Hoca, oyuncularını kalan 2 maça motive etmeye çalışıyor.

Ligin 23.haftasında deplasmanda Ergene Velimeşespor’a konuk olacak Gebzespor’da bu karşılaşmanın hazırlıklarına start verildi. 2 günlük iznin ardından dün saat 15:00’da haftanın ilk antrenmanını gerçekleştiren mor beyazlılarda morallerin yerinde olduğu gözlenirken, hedef 2 maçı da kazanarak ligi 2.sırada tamamlamak. Ligi en iyi şekilde noktalamak istediklerini belirten Teknik Direktör Cengiz Demir, Gebzespor’un önümüzdeki 2 maça da kazanmak için çıkacağını söyledi.

VELİMEŞE’Yİ 5’LEMİŞTİK

Öte yandan Gebzespor bu sezon bir maçta en fazla golü ligin ilk yarısında oynanan maçta Ergene Velimeşespor’a kaydetmişti. Gebze’de oynanan karşılaşmada rakibini Güven Güneri(2), Muhammet Akdeniz, Ali Katırcı ve Mehmet Murat Gülbuba(k.k)’nın goleriyle 5-1 deviren Mor Menekşeler, ligdeki en farklı 2 galibiyetinden birine imza atmıştı. (Diğer maç Lüleburgazspor’a karşı 4-0’lık skorla alınmıştı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.