Öldürülen Teröriste Çayırova’da Tören

Çayırova 31.03.2016 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Öldürülen Teröriste Çayırova’da Tören

Hatay'da güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada yaralı olarak ele geçirilen daha sonra hastanede ölen PKK'lı teröristin cenazesi Çayırova’ ya getirildi.

Alınan bilgilere göre, Hatay kırsalda güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada yaralanan daha sonra tedavi gördüğü hastanede ölen teröristin cenazesi Çayırova Cemevi' ne getirildi. İsminin Özgür Tektaş (36) olduğu öğrenilen teröristin cenazesi Çayırova Güzeltepe Abdal Musa Cemevi'nden kaldırıldı. Terörist daha sonra Pelitli Köyü'ndeki mezarlığa defnedildi.Çayırova' ya getirilen olan teröristin cenazesi nedeniyle ilçede güvenlik önlemleri artırıldı. Kocaeli ve Gebze'den çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve polis Çayırova'da konuşlandırıldı. CENAZE DE YOĞUN ÖNLEM Güzeltepe Abdal Musa Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreninde polis yoğun güvenlik önlemleri alırken, tören anında ve sonrasında bir olay yaşanmadı. TOMA ve Çevik Kuvvet ekipleri Asayiş Büro Amirliği önünde teyakkuzda beklerken cemevi etrafında da önlem alan polis ekipleri kuş uçurtmadılar. Slogan dahi atılmayan cenaze töreninde teröristin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldular.    
Hatay'da güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada yaralı olarak ele geçirilen daha sonra hastanede ölen PKK'lı teröristin cenazesi Çayırova’ ya getirildi.

Alınan bilgilere göre, Hatay kırsalda güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada yaralanan daha sonra tedavi gördüğü hastanede ölen teröristin cenazesi Çayırova Cemevi' ne getirildi. İsminin Özgür Tektaş (36) olduğu öğrenilen teröristin cenazesi Çayırova Güzeltepe Abdal Musa Cemevi'nden kaldırıldı. Terörist daha sonra Pelitli Köyü'ndeki mezarlığa defnedildi.Çayırova' ya getirilen olan teröristin cenazesi nedeniyle ilçede güvenlik önlemleri artırıldı. Kocaeli ve Gebze'den çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve polis Çayırova'da konuşlandırıldı.

CENAZE DE YOĞUN ÖNLEM

Güzeltepe Abdal Musa Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreninde polis yoğun güvenlik önlemleri alırken, tören anında ve sonrasında bir olay yaşanmadı. TOMA ve Çevik Kuvvet ekipleri Asayiş Büro Amirliği önünde teyakkuzda beklerken cemevi etrafında da önlem alan polis ekipleri kuş uçurtmadılar. Slogan dahi atılmayan cenaze töreninde teröristin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.