Biz bitti demeden bitmezzz!

Spor 02.04.2016 - 21:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Biz bitti demeden bitmezzz!

Biz bitti demeden bitmezzz!

3.Lig 3.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, sahasında konuk ettiği Bergama Belediyespor’u Gökhan Erdoğan, Sinan Turan ve Serhan Yılmaz’ın golleriyle 3-0 yenerek 3 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Ligdeki yenilmezlik serisini 16 maça çıkaran sarı yeşilliler, bir maç eksiğiyle puanını 50’ye yükselterek 5.sıradaki Gölcükspor’la arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Darıca Gençlerbirliği, 32.haftayı 6.sırada tamamladı. AGRESİF OYUN RAKİBİ HATAYA ZORLADI Mücadelenin büyük bölümünde oyunun hakimi olan ve agresifliğiyle konuk ekibe bir çok kez pas hatası yaptıran Darıca G.B, karşılaşmanın 35.dakikasında Gökhan Erdoğan’ın şık aşırtma golüyle 1-0 öne geçti ve maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında ofansif anlamda keyif veren ve farkı arttırmak için arayışlara giren Darıca G.B, 64.dakikada kaptan Sinan Turan’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı. ÇOK FARKLI OLABİLİRDİ Sinan’ın golünden 4 dakika sonra sahneye çıkan Serhan Yılmaz, kaleciyi önde yakaladı ve kafayla akıllıca bir aşırtma vuruşla topu filelere gönderdi. Maçın son bölümünde İbrahim Yılmaz’la farkı açabilecek fırsatları cömertçe harcayan sarı yeşilliler, mücadeleyi 3-0 kazanarak 3 puanı 3 golle aldı ve Van BŞB. maçı öncesinde moral depoladı.
Biz bitti demeden bitmezzz!

3.Lig 3.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, sahasında konuk ettiği Bergama Belediyespor’u Gökhan Erdoğan, Sinan Turan ve Serhan Yılmaz’ın golleriyle 3-0 yenerek 3 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Ligdeki yenilmezlik serisini 16 maça çıkaran sarı yeşilliler, bir maç eksiğiyle puanını 50’ye yükselterek 5.sıradaki Gölcükspor’la arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Darıca Gençlerbirliği, 32.haftayı 6.sırada tamamladı.

AGRESİF OYUN RAKİBİ HATAYA ZORLADI

Mücadelenin büyük bölümünde oyunun hakimi olan ve agresifliğiyle konuk ekibe bir çok kez pas hatası yaptıran Darıca G.B, karşılaşmanın 35.dakikasında Gökhan Erdoğan’ın şık aşırtma golüyle 1-0 öne geçti ve maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında ofansif anlamda keyif veren ve farkı arttırmak için arayışlara giren Darıca G.B, 64.dakikada kaptan Sinan Turan’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı.

ÇOK FARKLI OLABİLİRDİ

Sinan’ın golünden 4 dakika sonra sahneye çıkan Serhan Yılmaz, kaleciyi önde yakaladı ve kafayla akıllıca bir aşırtma vuruşla topu filelere gönderdi. Maçın son bölümünde İbrahim Yılmaz’la farkı açabilecek fırsatları cömertçe harcayan sarı yeşilliler, mücadeleyi 3-0 kazanarak 3 puanı 3 golle aldı ve Van BŞB. maçı öncesinde moral depoladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.