19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SARIBAY’LA ARAMIZDA BİR SORUN YOK

Kocaeli 03.04.2016 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SARIBAY’LA ARAMIZDA BİR SORUN YOK

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür yapmış olduğu açıklamada, “CHP İl Kadın Kolları olarak hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Pekyörür, partinin kapısının da herkese açık olduğunu ifade etti CHP İl Kadın Kolları 12. Olağan Kongresi’nin ardından 137 oyla CHP İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Sevim Pekyörür, “Kongrenin ertesi gün çalışmalarımıza başladık. Hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. 12 ilçe başkanımla birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu. SARIBAY’LA ARAMIZDA BİR SORUN YOK Kılcal Damar Örgütlenme Modeli kapsamında 10 Nisan’da Eskişehir Odunpazarı’na gideceklerini söyleyen Pekyörür, “Biz ilçe başkanlarımızın acemiliklerini telafi ediyoruz. Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte çok güzel çalışmalara imza atıyoruz. Kocaeli’de olduğu her günü onunla değerlendiriyorum. Fatma Hanım her zaman bizimle birlikte hareket ediyor. Ona gelen tüm bilgileri bizimle paylaşıyor. Onun Ankara’da olması bizim için çok büyük bir avantaj. Önergelerinin tamamını bize gönderiyor. Aynı şekilde İl Başkanımız Cengiz Sarıbay ile de yeri geldiğinde baba kız, yeri geldiğinde iki başkan olarak konuşuyoruz. Ortak paydalarımızın neler olduğunu biliyoruz. Bazı gazetelerde Sarıbay ile aramızda sorunlar olduğuna dair haberler çıktı ama öyle bir durum yok. Biz çalışmalarımızı eksiksiz yaptıktan sonra bizim için ne derlerse desinler. CHP adı altında yaptığım her şeyin partime bir artı kazandırması gerekiyor” diye konuştu. AYRINTILAR YARIN GAZETEMİZDE

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür yapmış olduğu açıklamada, “CHP İl Kadın Kolları olarak hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Pekyörür, partinin kapısının da herkese açık olduğunu ifade etti

CHP İl Kadın Kolları 12. Olağan Kongresi’nin ardından 137 oyla CHP İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Sevim Pekyörür, “Kongrenin ertesi gün çalışmalarımıza başladık. Hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. 12 ilçe başkanımla birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SARIBAY’LA ARAMIZDA BİR SORUN YOK

Kılcal Damar Örgütlenme Modeli kapsamında 10 Nisan’da Eskişehir Odunpazarı’na gideceklerini söyleyen Pekyörür, “Biz ilçe başkanlarımızın acemiliklerini telafi ediyoruz. Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte çok güzel çalışmalara imza atıyoruz. Kocaeli’de olduğu her günü onunla değerlendiriyorum. Fatma Hanım her zaman bizimle birlikte hareket ediyor. Ona gelen tüm bilgileri bizimle paylaşıyor. Onun Ankara’da olması bizim için çok büyük bir avantaj. Önergelerinin tamamını bize gönderiyor. Aynı şekilde İl Başkanımız Cengiz Sarıbay ile de yeri geldiğinde baba kız, yeri geldiğinde iki başkan olarak konuşuyoruz. Ortak paydalarımızın neler olduğunu biliyoruz. Bazı gazetelerde Sarıbay ile aramızda sorunlar olduğuna dair haberler çıktı ama öyle bir durum yok. Biz çalışmalarımızı eksiksiz yaptıktan sonra bizim için ne derlerse desinler. CHP adı altında yaptığım her şeyin partime bir artı kazandırması gerekiyor” diye konuştu.

AYRINTILAR YARIN GAZETEMİZDE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.