Zehir Zıkkım Olsun

Darıca 04.04.2016 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Zehir Zıkkım Olsun

Enerjinin düşük gelmesinden dolayı mahallenin büyük bir kısmının elektrikli cihazlarının arızalandığı Sırasöğütler Mahallesi’nde vatandaşlar isyan etti.

SEDAŞ Yetkilileri’ne 3 defa konu ile ilgili dilekçe yazan Sırasöğütler Mahalle Muhtarı Tuncay Odlukaya, “Şayet Çeklere peşkeş çekerek bu insanların mağduriyetine sebep oluyorlarsa Sırasöğütler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların hakları zehir zıkkım olsun.” Diyerek tepkisini dile getirdi. Adapazarı Sedaş Ar-Ge Sorumlusu Ayşegül Kaya’ya kadar giden mahallede ikamet eden SEDAŞ’ın Gebze Yetkililerinde Hasan Öztabak’a da durumu anlatan Odlukaya bir sonuca ulaşamadıklarını ifade etti. VATANDAŞLAR DONUYOR Yetersiz elektirik akımı nedeniyle doğalgaz kombilerinin çalışmadığını büyük bir kısmının da arızlandığını belirten vatandaşlar, akşam ve sabah saatlerinde apartman otomatiklerinin dahi çalışmadığını da sözlerine eklediler. Buzdolabı, televizyon ve bilgisayarlarında bu düşük enerjiden dolayı arızaya sebep verdiğini söyleyen vatandaşlar, “Eski dönemlerde buralarda 3-40 ev varken ona göre trafo yerleştirmişler. Sırasöğütler mahallesi’nin bir gün gelişeceğini ve insanların burada kalabalıklaşacağını planlamamışlar. Mevcut trafolar şiun ki hane sayısına yeterli gelmiyor. Mağduruz.”dediler. MUHTARLIĞA AKIN ETTİLER Konuyla ilgili yaşanan mağduriyetlerinin sonuca ulaşması ve yetkililerin kendilerini duyması için Sırasöğütler Muhtarlığı’na akın eden mahalle sakinlerini karşısında gören Muhtar Odlukaya SEDAŞ’a bu konu ile ilgili yazılmış 3 ayrı dilekçeyi muhabirimize gösterirken cevaben yazılmış dilekçeyi de sakinlere gösterdi. Ancak mahalle sakinleri SEDAŞ’ın dilekçeye cevap vermesinden ziyade sorunun çözüme ulaşması için çalışma başlatılmasını talep ettiler.   HABER-FOTOĞRAF: Adnan Ayvaz
Enerjinin düşük gelmesinden dolayı mahallenin büyük bir kısmının elektrikli cihazlarının arızalandığı Sırasöğütler Mahallesi’nde vatandaşlar isyan etti.

SEDAŞ Yetkilileri’ne 3 defa konu ile ilgili dilekçe yazan Sırasöğütler Mahalle Muhtarı Tuncay Odlukaya, “Şayet Çeklere peşkeş çekerek bu insanların mağduriyetine sebep oluyorlarsa Sırasöğütler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların hakları zehir zıkkım olsun.” Diyerek tepkisini dile getirdi. Adapazarı Sedaş Ar-Ge Sorumlusu Ayşegül Kaya’ya kadar giden mahallede ikamet eden SEDAŞ’ın Gebze Yetkililerinde Hasan Öztabak’a da durumu anlatan Odlukaya bir sonuca ulaşamadıklarını ifade etti.

VATANDAŞLAR DONUYOR

Yetersiz elektirik akımı nedeniyle doğalgaz kombilerinin çalışmadığını büyük bir kısmının da arızlandığını belirten vatandaşlar, akşam ve sabah saatlerinde apartman otomatiklerinin dahi çalışmadığını da sözlerine eklediler. Buzdolabı, televizyon ve bilgisayarlarında bu düşük enerjiden dolayı arızaya sebep verdiğini söyleyen vatandaşlar, “Eski dönemlerde buralarda 3-40 ev varken ona göre trafo yerleştirmişler. Sırasöğütler mahallesi’nin bir gün gelişeceğini ve insanların burada kalabalıklaşacağını planlamamışlar. Mevcut trafolar şiun ki hane sayısına yeterli gelmiyor. Mağduruz.”dediler.

MUHTARLIĞA AKIN ETTİLER

Konuyla ilgili yaşanan mağduriyetlerinin sonuca ulaşması ve yetkililerin kendilerini duyması için Sırasöğütler Muhtarlığı’na akın eden mahalle sakinlerini karşısında gören Muhtar Odlukaya SEDAŞ’a bu konu ile ilgili yazılmış 3 ayrı dilekçeyi muhabirimize gösterirken cevaben yazılmış dilekçeyi de sakinlere gösterdi. Ancak mahalle sakinleri SEDAŞ’ın dilekçeye cevap vermesinden ziyade sorunun çözüme ulaşması için çalışma başlatılmasını talep ettiler.

 

HABER-FOTOĞRAF: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.