6 yaşındaki çocuğa Darıca'da kaplan saldırdı

Darıca 05.04.2016 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

6 yaşındaki çocuğa Darıca'da kaplan saldırdı

Darıca Hayvanat Bahçesi'nde bulunan kaplan, 6 yaşındaki çocuğa saldırdı

Edinilen bilgilere göre;6  yaşındaki Zeynep K., teyzesi ile birlikte Darıca Hayvanat Bahçesi'ne geldi. Teyze yeğenini kucağına alıp, güvenli bölgeyi de geçip tel örgülerin bulunduğu yerden kaplanın resmini çekmeye çalışırken, kaplan pençesiyle tel örgü üzerinden çocuğun göğsünü yaraladı. Hafif yaralanan minik Zeynep ile teyzesi hemen Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  Ayrıntılar Gelecek..
Darıca Hayvanat Bahçesi'nde bulunan kaplan, 6 yaşındaki çocuğa saldırdı

Edinilen bilgilere göre;6  yaşındaki Zeynep K., teyzesi ile birlikte Darıca Hayvanat Bahçesi'ne geldi. Teyze yeğenini kucağına alıp, güvenli bölgeyi de geçip tel örgülerin bulunduğu yerden kaplanın resmini çekmeye çalışırken, kaplan pençesiyle tel örgü üzerinden çocuğun göğsünü yaraladı. Hafif yaralanan minik Zeynep ile teyzesi hemen Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Ayrıntılar Gelecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.