TÜMSİAD’DAN EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARETİ

Gebze 05.04.2016 - 17:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜMSİAD’DAN EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARETİ

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi, Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Muhteren Çay, Kerem Genç, Ercan Ceylan ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ülkemizin, milletimizin, bölgemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması, birlik ve beraberliğimizin devamı için gece gündüz mücadele eden emniyet güçlerimize muvaffakiyetler temennisinde bulundular. Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider, bu süreçte yapılan ziyaret için teşekkür etti. TÜMSİAD olarak kendilerinin ziyaret edilmesinden memnun olduklarını belirten İlçe Emniyet Müdürü Gider, Gebze Emniyeti olarak halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.      
Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi, Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Muhteren Çay, Kerem Genç, Ercan Ceylan ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ülkemizin, milletimizin, bölgemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması, birlik ve beraberliğimizin devamı için gece gündüz mücadele eden emniyet güçlerimize muvaffakiyetler temennisinde bulundular.

Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider, bu süreçte yapılan ziyaret için teşekkür etti. TÜMSİAD olarak kendilerinin ziyaret edilmesinden memnun olduklarını belirten İlçe Emniyet Müdürü Gider, Gebze Emniyeti olarak halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.