20 YILLIK EŞİNİ HAŞLADI!

Kocaeli 06.04.2016 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

20 YILLIK EŞİNİ HAŞLADI!

İzmit'te bir kadın, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak üzere olduğu ve tedbir kararı aldırdığı eşi tarafından saldırıya uğradu, kaynar suyla yakıldı

Kadına yönelik şiddet son bulmak bir yana dursun artarak devam ediyor. Son şiddet olayı İzmit’te yaşandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre olay şu şekilde meydana geldi; Yenişehir Mahallesi Çilem Sokak'ta oturan 42 yaşındaki Ayten D. bir süre önce eşi Ahmet D.’den (43) şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmaya karar verdi. 3 çocuk annesi Ayten D. şiddet gördüğü 20 yıllık eşi Ahmet D.’yi 3 Mart günü Bekirpaşa Polis Merkezi’ne giderek şikayet etti. Savcılık tarafından Ayten D.’ye tedbir kararı uygulanırken, Ahmet D.’ye ise 1 ay evden uzaklaştırma kararı verildi. KAYNAR SUYU ÜZERİNE DÖKTÜ Evden uzaklaştırma kararı olan Ahmet D., 29 Mart gecesi korkunç bir plan yaptı. Ahmet D., eşi ve 3 çocuğunun bulunduğu eve gelerek eşiyle tartışmaya başladı. Ahmet D. bu sırada ocakta bulunan çaydanlıktaki kaynar suyu 20 yıllık eşinin üzerine boşalttı. Talihsiz kadın acılar içerisinde kalırken Ahmet D. evden kaçarak uzaklaştı. Talihsiz kadın hemen ambulansla KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk tedavisi burada yapılan Ayten D. daha sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki yanık ünitesine kaldırıldı. Polis ekiplerince gözaltına alınan cani koca ise çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çiftin 7 Nisan Perşembe günü boşanma davasının ilk duruşması olduğu öğrenildi.
İzmit'te bir kadın, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak üzere olduğu ve tedbir kararı aldırdığı eşi tarafından saldırıya uğradu, kaynar suyla yakıldı

Kadına yönelik şiddet son bulmak bir yana dursun artarak devam ediyor. Son şiddet olayı İzmit’te yaşandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre olay şu şekilde meydana geldi; Yenişehir Mahallesi Çilem Sokak'ta oturan 42 yaşındaki Ayten D. bir süre önce eşi Ahmet D.’den (43) şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmaya karar verdi. 3 çocuk annesi Ayten D. şiddet gördüğü 20 yıllık eşi Ahmet D.’yi 3 Mart günü Bekirpaşa Polis Merkezi’ne giderek şikayet etti. Savcılık tarafından Ayten D.’ye tedbir kararı uygulanırken, Ahmet D.’ye ise 1 ay evden uzaklaştırma kararı verildi.

KAYNAR SUYU ÜZERİNE DÖKTÜ

Evden uzaklaştırma kararı olan Ahmet D., 29 Mart gecesi korkunç bir plan yaptı. Ahmet D., eşi ve 3 çocuğunun bulunduğu eve gelerek eşiyle tartışmaya başladı. Ahmet D. bu sırada ocakta bulunan çaydanlıktaki kaynar suyu 20 yıllık eşinin üzerine boşalttı. Talihsiz kadın acılar içerisinde kalırken Ahmet D. evden kaçarak uzaklaştı. Talihsiz kadın hemen ambulansla KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk tedavisi burada yapılan Ayten D. daha sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki yanık ünitesine kaldırıldı. Polis ekiplerince gözaltına alınan cani koca ise çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çiftin 7 Nisan Perşembe günü boşanma davasının ilk duruşması olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.