19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Tüm halkımızı bekliyoruz”

Gebze 07.04.2016 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“Tüm halkımızı bekliyoruz”

Yaptığı çalışmalarla Gebze’de iktidar partisi gibi faaliyet gösteren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı 8 Nisan Cuma günü Saat:20.00’da gerçekleştireceği İlçe Divanı programı ile Saadet Şölenine hazırlanıyor.

8 Nisan Cuma günü Saat:20.00’da Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezi Kardelen salonunda gerçekleşecek ve Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan’ın katılacağı il divanına tüm Milli Görüşçüleri beklediğini ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, zamanın taşın altına elimizi sokma zamanı olduğunu söyledi.   “81 İL BİZİMDİR” Ülke siyasetinin geldiği noktanın içler acısı olduğunu ifade eden Başkan Korkmaz, “Milletvekillerini bir kenara bırakın Genel Başkanların söylemleri dahi artık akıl, mantık, edep ve hayâ sınırlarını aşmıştır. İşte bu çarpık düzene bir ayar vermek format çekmek için Meclis’e ve siyasi arenaya Saadet ayarı gerekmektedir. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Genel Başkanımız ve Başkanlık divanı üyeleri daha önce de gidilemez devletin biz koruma veremeyiz dediği yerlere gittiğini hatta son olarak geçen gün yine kıymetli Genel Başkanımız ve beraberinde ki heyet başkanlık divanı toplantısını Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaptı. Diyarbakır’da bizimdir. Sur ’da bizimdir. Cizre’de bizimdir. Şırnak’ta bizimdir. Edirne’de bizimdir. Giresun’da bizimdir. Tokat’ta bizimdir. Kars’ta bizimdir. Ege’de, Akdeniz’de bizimdir.81 il komple bizimdir. Bu birliğimizi kimsenin bozmaya gücü yetmeyecektir. Bu anlamda Sur ‘da yapılan Başkanlık Divanı toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcımız Mesut Doğan bey bizlere ülkemiz üzerinde oynana oyunları bizzat giderek gördüğü izlenimlerini İlçe divanı toplantımızda aktaracaktır. Tüm kıymetli dava kardeşlerimizi ve Gebzeli hemşerilerimizi toplantımıza bekliyoruz.” Dedi.
Yaptığı çalışmalarla Gebze’de iktidar partisi gibi faaliyet gösteren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı 8 Nisan Cuma günü Saat:20.00’da gerçekleştireceği İlçe Divanı programı ile Saadet Şölenine hazırlanıyor.

8 Nisan Cuma günü Saat:20.00’da Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezi Kardelen salonunda gerçekleşecek ve Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan’ın katılacağı il divanına tüm Milli Görüşçüleri beklediğini ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, zamanın taşın altına elimizi sokma zamanı olduğunu söyledi.

 

“81 İL BİZİMDİR”

Ülke siyasetinin geldiği noktanın içler acısı olduğunu ifade eden Başkan Korkmaz, “Milletvekillerini bir kenara bırakın Genel Başkanların söylemleri dahi artık akıl, mantık, edep ve hayâ sınırlarını aşmıştır. İşte bu çarpık düzene bir ayar vermek format çekmek için Meclis’e ve siyasi arenaya Saadet ayarı gerekmektedir. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Genel Başkanımız ve Başkanlık divanı üyeleri daha önce de gidilemez devletin biz koruma veremeyiz dediği yerlere gittiğini hatta son olarak geçen gün yine kıymetli Genel Başkanımız ve beraberinde ki heyet başkanlık divanı toplantısını Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaptı. Diyarbakır’da bizimdir. Sur ’da bizimdir. Cizre’de bizimdir. Şırnak’ta bizimdir. Edirne’de bizimdir. Giresun’da bizimdir. Tokat’ta bizimdir. Kars’ta bizimdir. Ege’de, Akdeniz’de bizimdir.81 il komple bizimdir. Bu birliğimizi kimsenin bozmaya gücü yetmeyecektir. Bu anlamda Sur ‘da yapılan Başkanlık Divanı toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcımız Mesut Doğan bey bizlere ülkemiz üzerinde oynana oyunları bizzat giderek gördüğü izlenimlerini İlçe divanı toplantımızda aktaracaktır. Tüm kıymetli dava kardeşlerimizi ve Gebzeli hemşerilerimizi toplantımıza bekliyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.