3 YAŞINDA ÇOCUĞA TECAVÜZ SORUŞTURMASINDA 2 TUTUKLAMA

Çayırova 07.04.2016 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

3 YAŞINDA ÇOCUĞA TECAVÜZ SORUŞTURMASINDA 2 TUTUKLAMA

Çayırova'da merdivenden düştüğü söylenen 3 yaşındaki A.C.K'nın ölümüyle ilgili tecavüz şüphesi üzerinde duruluyordu. İkinci kez gözaltına alınan anne ve nikahsız eşi tutuklandı

Çayırova'da annesinin merdivenden düştüğünü iddia ederek hastaneye getirdiği 3 yaşındaki A.C.K. yoğun bakımda 11 gün tedavi gördükten sonra hayatını kaybetmişti. A.C.K.'nın vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceği ihtimali ile soruşturma başlatıldı.   OTOPSİ RAPORU BEKLENİYORDU Çocuğu muayene eden doktorlar, vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle cinsel istismara uğramış olabileceğinden şüphelenerek polise haber verdi. Gözaltına alınan G.K. ile nikahsız yaşadığı M.Ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçlara göre adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlardı.   ANNE VE NİKAHSIZ YAŞADIĞI ADAM TEKRAR GÖZALTINDA Gelişme üzerine polis anne G.K. ve M.Ç.'yi tekrar gözaltına aldı. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildiler. Ölen çocuğun annesi ve nikahsız yaşadığı eşi akşam saatlerinde çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.
Çayırova'da merdivenden düştüğü söylenen 3 yaşındaki A.C.K'nın ölümüyle ilgili tecavüz şüphesi üzerinde duruluyordu. İkinci kez gözaltına alınan anne ve nikahsız eşi tutuklandı

Çayırova'da annesinin merdivenden düştüğünü iddia ederek hastaneye getirdiği 3 yaşındaki A.C.K. yoğun bakımda 11 gün tedavi gördükten sonra hayatını kaybetmişti. A.C.K.'nın vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceği ihtimali ile soruşturma başlatıldı.

 

OTOPSİ RAPORU BEKLENİYORDU

Çocuğu muayene eden doktorlar, vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle cinsel istismara uğramış olabileceğinden şüphelenerek polise haber verdi. Gözaltına alınan G.K. ile nikahsız yaşadığı M.Ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçlara göre adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlardı.

 

ANNE VE NİKAHSIZ YAŞADIĞI ADAM TEKRAR GÖZALTINDA

Gelişme üzerine polis anne G.K. ve M.Ç.'yi tekrar gözaltına aldı. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildiler. Ölen çocuğun annesi ve nikahsız yaşadığı eşi akşam saatlerinde çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.