Tartıştığı ağabeyini öldürdü

Gebze 08.04.2016 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tartıştığı ağabeyini öldürdü

Gebze'de bir kişi tartıştığı ağabeyini tabancayla öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Adem Yavuz Mahallesi 2306 Sokak'ta Mehmet Özden (40) ile ağabeyi Fatih Özden (41) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.  Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Mehmet Özden, ağabeyine yanında getirdiği tabancayla ateş etti.    Ağır yaralanan Fatih Özden, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibince Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  Özden, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Olayın ardından kaçan katil zanlısı ise polis ekiplerinin çalışması sonucu, olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalandı.
Gebze'de bir kişi tartıştığı ağabeyini tabancayla öldürdü.
Alınan bilgiye göre, Adem Yavuz Mahallesi 2306 Sokak'ta Mehmet Özden (40) ile ağabeyi Fatih Özden (41) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Mehmet Özden, ağabeyine yanında getirdiği tabancayla ateş etti.   

Ağır yaralanan Fatih Özden, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibince Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Özden, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olayın ardından kaçan katil zanlısı ise polis ekiplerinin çalışması sonucu, olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.