Başkan Toltar’dan hasta ziyareti

Dilovası 11.04.2016 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Toltar’dan hasta ziyareti

Hafta sonu hasta ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkanı Ali Toltar, gerçekleştirdiği ziyaretlerle hastalara moral verdi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu da ev ve hastane ziyaretleri ile hastalara moral verdi. Başkanlar belirlenen program dâhilinde ev ve hastane ziyaretleri ile tedavileri süren hastaları ziyaret ederek moral verdiler ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Turgut Özal Mahallesi sakinlerinden ve rahatsızlığından ötürü uzun zamandan beri tedavi gören İhsan Yalçın’ın evine misafir oldu. İhsan Yalçın’a geçmiş olsun hasta yatağında ziyaret eden başkan acil şifa diledi. İlçe Sakini İhsan Yalçın Belediye Başkanı Ali Toltar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek duyarlığından dolayı teşekkür etti. 

Hafta sonu hasta ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkanı Ali Toltar, gerçekleştirdiği ziyaretlerle hastalara moral verdi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu da ev ve hastane ziyaretleri ile hastalara moral verdi. Başkanlar belirlenen program dâhilinde ev ve hastane ziyaretleri ile tedavileri süren hastaları ziyaret ederek moral verdiler ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Turgut Özal Mahallesi sakinlerinden ve rahatsızlığından ötürü uzun zamandan beri tedavi gören İhsan Yalçın’ın evine misafir oldu. İhsan Yalçın’a geçmiş olsun hasta yatağında ziyaret eden başkan acil şifa diledi. İlçe Sakini İhsan Yalçın Belediye Başkanı Ali Toltar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek duyarlığından dolayı teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.