Bir yastıkta kocayın…

Spor 15.04.2016 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bir yastıkta kocayın…

Darıca G.B’nin yakışıklı futbolcusu Burak Sürmeli, Bengi Sürmeli ile hayatını birleştirerek evliler kervanına katıldı. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah töreninde geç çiftlerin nikah törenini Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak kıydı.

Darıca G.B’nin başarılı ve yakışıklı futbolcusu Burak Sürmeli, güzeller güzeli Bengi Sürmeli ile dünya evine girdi. Uzun süren aşklarını evlilikle taçlandıran genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunurken, Burak’ı takım arkadaşları da bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Yarın sabah Çorum’a hareket edecek olan sarı yeşilli takım, bu sabah yapılan antrenmanın ardından Bengi&Burak çiftinin nikah törenine koştular. KARABACAK’TAN NASİHAT Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah törenine Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin ve ekibi, kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı. Genç çiftlerin nikah törenini Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak kıyarken, Başkan Karabacak evlilik ile ilgili Bengi ve Burak’a hoş nasihatlarda bulundu. ÖRS: ALLAH İNŞALLAH BURAK’A ŞAMPİYONLUK NASİP EDER Sarı yeşilli futbolcular yaptıkları esprilerle nikaha renk katarken, Bengi&Burak çiftinin nikah şahitliklerini Kulüp Başkanı Abdullah Örs, Darıca G.B futbolcusu Uğur Daşdemir ve Damla Bağır yaptılar. Başkan Örs, Burak ve Bengi’nin hayırlı olsun temennisinde bulunurken, ‘’Evliliğe adım atan Burak Sürmeli ve kıymetli eşine mutluluklar diliyorum. Allah inşallah sezon sonunda Burak’a şampiyonluk nasip eder’’dedi.
Darıca G.B’nin yakışıklı futbolcusu Burak Sürmeli, Bengi Sürmeli ile hayatını birleştirerek evliler kervanına katıldı. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah töreninde geç çiftlerin nikah törenini Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak kıydı.

Darıca G.B’nin başarılı ve yakışıklı futbolcusu Burak Sürmeli, güzeller güzeli Bengi Sürmeli ile dünya evine girdi. Uzun süren aşklarını evlilikle taçlandıran genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunurken, Burak’ı takım arkadaşları da bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Yarın sabah Çorum’a hareket edecek olan sarı yeşilli takım, bu sabah yapılan antrenmanın ardından Bengi&Burak çiftinin nikah törenine koştular.

KARABACAK’TAN NASİHAT

Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah törenine Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin ve ekibi, kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı. Genç çiftlerin nikah törenini Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak kıyarken, Başkan Karabacak evlilik ile ilgili Bengi ve Burak’a hoş nasihatlarda bulundu.

ÖRS: ALLAH İNŞALLAH BURAK’A ŞAMPİYONLUK NASİP EDER

Sarı yeşilli futbolcular yaptıkları esprilerle nikaha renk katarken, Bengi&Burak çiftinin nikah şahitliklerini Kulüp Başkanı Abdullah Örs, Darıca G.B futbolcusu Uğur Daşdemir ve Damla Bağır yaptılar. Başkan Örs, Burak ve Bengi’nin hayırlı olsun temennisinde bulunurken, ‘’Evliliğe adım atan Burak Sürmeli ve kıymetli eşine mutluluklar diliyorum. Allah inşallah sezon sonunda Burak’a şampiyonluk nasip eder’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.