19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da Kutlu Yürüyüş

Darıca 16.04.2016 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'da Kutlu Yürüyüş

Çeşitli etkinliklerle kutlanan Kutlu Doğum Haftası, yüzlerce Darıca’lının katıldığı yürüyüşle son buldu. Darıca’da yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen Kutlu Doğum Haftası yürüyüşü ile sona erdi. Darıca Sevgi Parkından başlayan yürüyüş sahilde bulunan Hilal Cafe’ye kadar devam etti. Programa katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak vatandaşlarla birlikte sahilde yürüdü. Yürüyüşe katılan herkese çorba, simit ve çay ikramında bulunuldu. Programda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Birlik ve beraberliğin önemli olduğu bu günlerde Peygamber Efendimizi anmak için düzenlediğimiz yürüyüşümüze katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Her geçen gün güzelleşen Darıca Sahilinde düzenlediğimiz bu etkinliği artık her yıl düzenleyerek gelenekselleştirdik." dedi.

Çeşitli etkinliklerle kutlanan Kutlu Doğum Haftası, yüzlerce Darıca’lının katıldığı yürüyüşle son buldu.
Darıca’da yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen Kutlu Doğum Haftası yürüyüşü ile sona erdi. Darıca Sevgi Parkından başlayan yürüyüş sahilde bulunan Hilal Cafe’ye kadar devam etti. Programa katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak vatandaşlarla birlikte sahilde yürüdü. Yürüyüşe katılan herkese çorba, simit ve çay ikramında bulunuldu.
Programda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Birlik ve beraberliğin önemli olduğu bu günlerde Peygamber Efendimizi anmak için düzenlediğimiz yürüyüşümüze katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Her geçen gün güzelleşen Darıca Sahilinde düzenlediğimiz bu etkinliği artık her yıl düzenleyerek gelenekselleştirdik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.