Gözler Kocaelispor’da

Spor 18.04.2016 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gözler Kocaelispor’da

Gözler Kocaelispor’da

Çengelköyspor beraberliğiyle lige nokta koyan Gebzespor’da gözler Kocaelispor ile Sultangazispor arasında oynanacak olan 3.Lig’e çıkma maçına çevrildi. 23-23 Nisan’da oynanacak olan mücadelede Kocaelispor rakibini devirdiği taktirde şampiyon olarak adını 3.Lig’e yazdıracak. BAL’da statü gereği Kocaelispor’un şampiyon olması demek, bölge ikincisi olan takımın yani Gebzespor’un ligde direkt olarak kalması anlamına geliyor. Kocaelispor’un elenerek şampiyon olamaması halinde Gebzespor, Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nu ikinci bitirecek olan takımla BAL’da kalmak için Play-Out karşılaşması oynayacak. KOCAELİ MAÇINA KADAR 1 HAFTA İZİN  Çengelköyspor maçının ardından Kocaelispor-Sultangazispor maçının oynanacağı güne kadar takıma 1 haftalık izin veren teknik ekip, Kocaelispor maçının sonucuna göre harekete geçecek. Kocaelispor’un elenmesi halinde Play-Out maçı için takımı yeniden toplayacak olan teknik ekip antrenmanlara start verecek. Kocaelispor’un şampiyon olması halinde ise futbolculara ödemeleri yapılarak helalleşilecek.
Gözler Kocaelispor’da

Çengelköyspor beraberliğiyle lige nokta koyan Gebzespor’da gözler Kocaelispor ile Sultangazispor arasında oynanacak olan 3.Lig’e çıkma maçına çevrildi. 23-23 Nisan’da oynanacak olan mücadelede Kocaelispor rakibini devirdiği taktirde şampiyon olarak adını 3.Lig’e yazdıracak. BAL’da statü gereği Kocaelispor’un şampiyon olması demek, bölge ikincisi olan takımın yani Gebzespor’un ligde direkt olarak kalması anlamına geliyor. Kocaelispor’un elenerek şampiyon olamaması halinde Gebzespor, Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nu ikinci bitirecek olan takımla BAL’da kalmak için Play-Out karşılaşması oynayacak.

KOCAELİ MAÇINA KADAR 1 HAFTA İZİN 

Çengelköyspor maçının ardından Kocaelispor-Sultangazispor maçının oynanacağı güne kadar takıma 1 haftalık izin veren teknik ekip, Kocaelispor maçının sonucuna göre harekete geçecek. Kocaelispor’un elenmesi halinde Play-Out maçı için takımı yeniden toplayacak olan teknik ekip antrenmanlara start verecek. Kocaelispor’un şampiyon olması halinde ise futbolculara ödemeleri yapılarak helalleşilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.