19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KO-MEK’ten işini kurmak isteyene destek

Kocaeli 19.04.2016 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KO-MEK’ten işini kurmak isteyene destek

Meslek ve sanat eğitimlerine devam eden KO-MEK, kendi işini kurmak isteyenlere de destek oluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı(KOSGEB), Türkiye İş Kurumu(İŞKUR) ve Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğinde, çalışma hayatında yer almak isteyen kadınların niteliklerini artırmak ve istihdama yönelik eğitimler vermek amacıyla başlatılan iş birliği başarıya ulaştı.12 ilçede 43 KO-MEK kurs merkezinde alınan başvurular sonucunda 1.335 kişi Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine başvurdu. 19 Mart’ta KO-MEK Mevlana Kurs Merkezi ve Yenikent Kurs merkezinde başlayan eğitimler sonucunda kurslarını başarıyla tamamlayan 50 kursiyerler sertifikalarını aldı.  2 MAYIS’TA KURSLAR YENİDEN BAŞLIYOR Kocaeli’nde çalışma hayatında yer almak isteyen kadınların niteliklerini artırmak, istihdama yönelik eğitimler vererek, belge almalarını sağlamaya devam eden KO-MEK’te eğitimler devam ediyor. 2 Mayıs itibari ile Çayırova, Karamürsel ve Köseköy’de başlayacak olan kurslar sonunda 75 kişi daha sertifika alarak iş kurma süreçlerinde hibe kredi verilmesine yönelik KOSGEB’e başvurmaya hak kazanmış olacak.  
Meslek ve sanat eğitimlerine devam eden KO-MEK, kendi işini kurmak isteyenlere de destek oluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı(KOSGEB), Türkiye İş Kurumu(İŞKUR) ve Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğinde, çalışma hayatında yer almak isteyen kadınların niteliklerini artırmak ve istihdama yönelik eğitimler vermek amacıyla başlatılan iş birliği başarıya ulaştı.12 ilçede 43 KO-MEK kurs merkezinde alınan başvurular sonucunda 1.335 kişi Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine başvurdu. 19 Mart’ta KO-MEK Mevlana Kurs Merkezi ve Yenikent Kurs merkezinde başlayan eğitimler sonucunda kurslarını başarıyla tamamlayan 50 kursiyerler sertifikalarını aldı.

 2 MAYIS’TA KURSLAR YENİDEN BAŞLIYOR

Kocaeli’nde çalışma hayatında yer almak isteyen kadınların niteliklerini artırmak, istihdama yönelik eğitimler vererek, belge almalarını sağlamaya devam eden KO-MEK’te eğitimler devam ediyor. 2 Mayıs itibari ile Çayırova, Karamürsel ve Köseköy’de başlayacak olan kurslar sonunda 75 kişi daha sertifika alarak iş kurma süreçlerinde hibe kredi verilmesine yönelik KOSGEB’e başvurmaya hak kazanmış olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.