Büyükler Almanya'da ODA onlara kaldı

Gebze 25.04.2016 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Büyükler Almanya'da ODA onlara kaldı

GTO Çocuk Meclisinden önemli kararlar çıktı. Çocuklar çöpsüz ve meyve ağaçları ile dolu bir çevrede yaşamak istediklerini söylediler.

Gebze Ticaret Odası(GTO) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile yaptığı programda Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu’nun öğrencilerini odada ağırladı. Öğrenciler,  GTO  Meclis Salonunda  okul öğrencilerinden Meclis Başkanı Ahmet Sefa  Kocaman, Başkan Yardımcıları Şadiye Öztürk, Yiğit Hasan Akbaş’ ın  yönettiği Çocuk Meclisinde kararlar aldılar. Burada sırası ile konuşan minik öğrenciler çöpsüz bir çevrede yaşamak istediklerinin vurgusunu yaptılar. Ağaçların kesilmediği bir çevre istediklerini söyleyen minik öğrenciler meyve ağaçlarının her yerde olmasını istediklerini belirttiler. Çocukların oyun oynayabileceği daha çok yerin olmasını isteyen çocuklar, sokak hayvanlarının barınabileceği yerler, kameralarla korunan oyun parkları, her yerde geri dönüşüm kutuları da diğer talepleri arasında yer aldı. ÇOCUKLAR MUTLU OLDU Çocuk Meclisinde öğrencilere konuşma yapan GTO Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Altınkaya çocuklara GTO’ nun  faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Meclisin ardından kendilerine yapılan ikramları alan öğrenciler odayı gezdiler. Çeşitli temaslar için yurt dışında bulunan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’ in odasına çıkan öğrencilerden Ceren Pekru, Çiler’ in koltuğuna  oturdu. Öğrenciler yaşadıkları bu faklı günün sonunda GTO tarafından kendilerine verilen hediyeleri alarak odadan mutlu olarak ayrıldılar.  
GTO Çocuk Meclisinden önemli kararlar çıktı. Çocuklar çöpsüz ve meyve ağaçları ile dolu bir çevrede yaşamak istediklerini söylediler.

Gebze Ticaret Odası(GTO) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile yaptığı programda Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu’nun öğrencilerini odada ağırladı. Öğrenciler,  GTO  Meclis Salonunda  okul öğrencilerinden Meclis Başkanı Ahmet Sefa  Kocaman, Başkan Yardımcıları Şadiye Öztürk, Yiğit Hasan Akbaş’ ın  yönettiği Çocuk Meclisinde kararlar aldılar. Burada sırası ile konuşan minik öğrenciler çöpsüz bir çevrede yaşamak istediklerinin vurgusunu yaptılar. Ağaçların kesilmediği bir çevre istediklerini söyleyen minik öğrenciler meyve ağaçlarının her yerde olmasını istediklerini belirttiler. Çocukların oyun oynayabileceği daha çok yerin olmasını isteyen çocuklar, sokak hayvanlarının barınabileceği yerler, kameralarla korunan oyun parkları, her yerde geri dönüşüm kutuları da diğer talepleri arasında yer aldı.

ÇOCUKLAR MUTLU OLDU
Çocuk Meclisinde öğrencilere konuşma yapan GTO Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Altınkaya çocuklara GTO’ nun  faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Meclisin ardından kendilerine yapılan ikramları alan öğrenciler odayı gezdiler. Çeşitli temaslar için yurt dışında bulunan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’ in odasına çıkan öğrencilerden Ceren Pekru, Çiler’ in koltuğuna  oturdu. Öğrenciler yaşadıkları bu faklı günün sonunda GTO tarafından kendilerine verilen hediyeleri alarak odadan mutlu olarak ayrıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.