19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Toltar ‘Bizim gönül elçilerimiz olacaksınız ’’

Dilovası 26.04.2016 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Toltar ‘Bizim gönül elçilerimiz olacaksınız ’’

23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli ülkelerden gelerek kutlamalara katılan öğrenciler Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret ettiler. Rehber öğretmenleriyle birlikte Azerbaycan, Endonezya,  Belçika ve Bosna Herkes’den gelen öğrenciler Dilovası Belediyesi ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Ali Toltar misafir öğrencilerle makamında görüşerek tek tek ilgilendi. Belediye Başkanı Ali Toltar, minik misafirlerine çeşitli hediyeler vererek 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı Kocaeli’de 41ülkeden gelen çocuklarla coşkulu bir şekilde kutladık. Yurt dışından gelen bu kültür elçilerimiz ve misafirlerimizin ülkemizi,  kültürümüzü tanıması bizleri mutlu etmektedir. Bu misafir çocuklarımız ileride bizim gönül elçilerimiz olacaktır. Ziyaret heyetinden çocukların Türkiye ile ilgili izlenim ve edindikleri kanaatleri tek tek dinleyen Belediye Başkanı Ali Toltar, daha sonra çocukların anlattıkları ve izlenimlerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek anlattıklarınızdan çok etkilendim adeta sizler artık bizim birer gönül elçimiz olmuşsunuz” dedi. 

23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli ülkelerden gelerek kutlamalara katılan öğrenciler Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret ettiler.

Rehber öğretmenleriyle birlikte Azerbaycan, Endonezya,  Belçika ve Bosna Herkes’den gelen öğrenciler Dilovası Belediyesi ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Ali Toltar misafir öğrencilerle makamında görüşerek tek tek ilgilendi. Belediye Başkanı Ali Toltar, minik misafirlerine çeşitli hediyeler vererek 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı Kocaeli’de 41ülkeden gelen çocuklarla coşkulu bir şekilde kutladık. Yurt dışından gelen bu kültür elçilerimiz ve misafirlerimizin ülkemizi,  kültürümüzü tanıması bizleri mutlu etmektedir. Bu misafir çocuklarımız ileride bizim gönül elçilerimiz olacaktır.

Ziyaret heyetinden çocukların Türkiye ile ilgili izlenim ve edindikleri kanaatleri tek tek dinleyen Belediye Başkanı Ali Toltar, daha sonra çocukların anlattıkları ve izlenimlerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek anlattıklarınızdan çok etkilendim adeta sizler artık bizim birer gönül elçimiz olmuşsunuz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.