19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erhan Çelenk Dadaşlar’ı sırtladı

Spor 26.04.2016 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Erhan Çelenk Dadaşlar’ı sırtladı

Erhan Çelenk Dadaşlar’ı sırtladı

Sezon başında Darıca G.B ile yollarını ayırarak BB Erzurumspor’a transfer olan Erhan Çelenk, yeni takmıyla birlikte 2.Lig’e çıkmanın sevincini yaşarken, sezon boyunca gösterdiği harika performansla takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu. Orta sahada takımını lider gibi yöneten 26 yaşındaki yıldız oyuncu, 36 maçta forma giyerek takımın en çok forma giyen futbolcusu oldu. Rakip ağlara tam 13 gol bırakarak skora direkt olarak katkı yapan Erhan Çelenk, kaliteli kumaşını Dadaşlar Diyarı’nda bir kez daha kanıtlayarak, Erzurumsporlular’ın gönlünde taht kurdu. ŞAMPİYONLUK GOLÜ ERHAN’DAN Taraftarların en çok sevdiği isimlerin başında gelen Erhan Çelenk, ligin son haftalarında attığı kritik gollerle takımını tek başında sırtladı. Geriye düşülen Silivrispor ve Altay maçlarında takımın beraberlik sayısını kaydederek alınan galibiyetlerde büyük rol oynayan Erhan, son oynanan ve 1-0 kazanılan Tirespor maçında takımın şampiyonluk golünü kaydetti.
Erhan Çelenk Dadaşlar’ı sırtladı

Sezon başında Darıca G.B ile yollarını ayırarak BB Erzurumspor’a transfer olan Erhan Çelenk, yeni takmıyla birlikte 2.Lig’e çıkmanın sevincini yaşarken, sezon boyunca gösterdiği harika performansla takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu. Orta sahada takımını lider gibi yöneten 26 yaşındaki yıldız oyuncu, 36 maçta forma giyerek takımın en çok forma giyen futbolcusu oldu. Rakip ağlara tam 13 gol bırakarak skora direkt olarak katkı yapan Erhan Çelenk, kaliteli kumaşını Dadaşlar Diyarı’nda bir kez daha kanıtlayarak, Erzurumsporlular’ın gönlünde taht kurdu.

ŞAMPİYONLUK GOLÜ ERHAN’DAN

Taraftarların en çok sevdiği isimlerin başında gelen Erhan Çelenk, ligin son haftalarında attığı kritik gollerle takımını tek başında sırtladı. Geriye düşülen Silivrispor ve Altay maçlarında takımın beraberlik sayısını kaydederek alınan galibiyetlerde büyük rol oynayan Erhan, son oynanan ve 1-0 kazanılan Tirespor maçında takımın şampiyonluk golünü kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.