Kader ortaklarının ilginç tesadüfü

Spor 28.04.2016 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kader ortaklarının ilginç tesadüfü

Kader ortaklarının ilginç tesadüfü

Darıca G.B’yi hedefe taşıma adına aynı yola baş koyan, Başkan Abdullah Örs ve Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk yeni yaşlarına aynı gün girdi. 28 Nisan tarihinde dünyaya gelen iki başarılı yönetici, doğum günlerini aynı gün(bugün) kutlayacak. Sezon başından bu yana uyumlu çalışmalarıyla taktir toplayan, iç saha ve dış saha demeden en uzak deplasmanlara bile el ele omuz omuza giden Örs ve Öztürk, hedeflerinin uzağında kalan bir sezonu geride bıraksalar da Darıca G.B için ortaya koydukları mücadeleyle ellerinden gelen çabayı göstererek örnek bir yöneticilik profili çizdiler. Hedef Gazetesi ailesi olarak; Darıca G.B Kulüp Başkanı Abdullah Örs ve Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk’ün yeni yaş günlerini kutluyor, Darıca G.B Kulübü çatısı altında kendilerine başarılar diliyoruz.
Kader ortaklarının ilginç tesadüfü

Darıca G.B’yi hedefe taşıma adına aynı yola baş koyan, Başkan Abdullah Örs ve Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk yeni yaşlarına aynı gün girdi. 28 Nisan tarihinde dünyaya gelen iki başarılı yönetici, doğum günlerini aynı gün(bugün) kutlayacak. Sezon başından bu yana uyumlu çalışmalarıyla taktir toplayan, iç saha ve dış saha demeden en uzak deplasmanlara bile el ele omuz omuza giden Örs ve Öztürk, hedeflerinin uzağında kalan bir sezonu geride bıraksalar da Darıca G.B için ortaya koydukları mücadeleyle ellerinden gelen çabayı göstererek örnek bir yöneticilik profili çizdiler.

Hedef Gazetesi ailesi olarak; Darıca G.B Kulüp Başkanı Abdullah Örs ve Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk’ün yeni yaş günlerini kutluyor, Darıca G.B Kulübü çatısı altında kendilerine başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.