Silin’den önemli açıklamalar

Spor 30.04.2016 - 19:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Silin’den önemli açıklamalar

Silin’den önemli açıklamalar

Bayburt G.Ö.İ maçıyla birlikte sezonu tamamlayan Darıca G.B’de Teknik Direktör Ramazan Silin, Darıca G.B camiasının fertlerine tek tek teşekkür etti. Darıca’ya Play-Off heyecanı yaşatamadıkları için derin üzüntü duyduklarını dile getiren Silin, Darıca G.B’nin bugün olmasa da yarın mutlaka şampiyonluğa ulaşacak yapısı ve kalitesi olduğunu vurguladı. TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ Silin, ‘’Desteğini her zaman arkamızda htiğimiz başta Onursal Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak’a, Kulüp Başkanımızı Abdullah Örs’e, Basın Sözcümüz Mustafa Öztürk’e, kulüp yöneticilerimizden Zeki Sarı, Hakan Özcan ve diğer yöneticilerimize, kulüp personelimize, çalışanlarımıza, yerel basın mensuplarımıza tek tek teşekkür ederim. Darıca G.B camiasının her halkası, bize daima güç verdiler. ÇINARALTI’NA AYRI PARANTEZ Darıca G.B taraftarlarına ayrı bir parantez açan Ramazan Hoca, Darıca G.B’nin 12 numarası Çınaraltı’ya duyduğu saygı e sevgiyi yineledi. Silin,’’ Kulüp olarak zor dönemlerden geçtik. Sadece iyi günümüzde değil, zor zamanlarımızda da bize müthiş bir destek veren Darıca G.B’mizin coşkulu taraftarlarına yürekten şükranlarımı sunuyorum. Onlara şampiyonluk sevinci yaşatamadığımız için üzgünüm’’dedi. ‘’YÖNETİMİZİN ALACAĞI HER KARARA SAYGI DUYARIZ’’ En çok merak edilen konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ramazan Silin, takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili kararın yönetim kurulunda olduğunu söyledi. 1 yıl daha mukavelesi olduğunu belirten Silin, ‘’Yönetim kurulumuzun alacağı her karara saygılıyız. Kalırsak hedefimiz direkt olarak şampiyonluk olacaktır. Çünkü Darıca G.B camiası, üst ligleri fazlasıyla hak eden bir kulüp’’diyerek sözlerini noktaladı.
Silin’den önemli açıklamalar

Bayburt G.Ö.İ maçıyla birlikte sezonu tamamlayan Darıca G.B’de Teknik Direktör Ramazan Silin, Darıca G.B camiasının fertlerine tek tek teşekkür etti. Darıca’ya Play-Off heyecanı yaşatamadıkları için derin üzüntü duyduklarını dile getiren Silin, Darıca G.B’nin bugün olmasa da yarın mutlaka şampiyonluğa ulaşacak yapısı ve kalitesi olduğunu vurguladı.

TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Silin, ‘’Desteğini her zaman arkamızda htiğimiz başta Onursal Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak’a, Kulüp Başkanımızı Abdullah Örs’e, Basın Sözcümüz Mustafa Öztürk’e, kulüp yöneticilerimizden Zeki Sarı, Hakan Özcan ve diğer yöneticilerimize, kulüp personelimize, çalışanlarımıza, yerel basın mensuplarımıza tek tek teşekkür ederim. Darıca G.B camiasının her halkası, bize daima güç verdiler.

ÇINARALTI’NA AYRI PARANTEZ

Darıca G.B taraftarlarına ayrı bir parantez açan Ramazan Hoca, Darıca G.B’nin 12 numarası Çınaraltı’ya duyduğu saygı e sevgiyi yineledi. Silin,’’ Kulüp olarak zor dönemlerden geçtik. Sadece iyi günümüzde değil, zor zamanlarımızda da bize müthiş bir destek veren Darıca G.B’mizin coşkulu taraftarlarına yürekten şükranlarımı sunuyorum. Onlara şampiyonluk sevinci yaşatamadığımız için üzgünüm’’dedi.

‘’YÖNETİMİZİN ALACAĞI HER KARARA SAYGI DUYARIZ’’

En çok merak edilen konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ramazan Silin, takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili kararın yönetim kurulunda olduğunu söyledi. 1 yıl daha mukavelesi olduğunu belirten Silin, ‘’Yönetim kurulumuzun alacağı her karara saygılıyız. Kalırsak hedefimiz direkt olarak şampiyonluk olacaktır. Çünkü Darıca G.B camiası, üst ligleri fazlasıyla hak eden bir kulüp’’diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.