Vedalaşmada neler yaşandı?

Spor 02.05.2016 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Vedalaşmada neler yaşandı?

Vedalaşmada neler yaşandı?

Bayburt maçıyla birtlikte sezonu tamamlayan Darıca G.B, önceki gece geç saatlerde Darıca’ya geri döndü. Dün sabah saat 09:30’da yönetim, teknik ekip ve futbolcular son kahvaltılarını yaparken, hem duygusal hem de üzgün bir şekilde vedalaştılar. Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, Başkan Yardımcısı Zeki Sarı, kulüp yöneticilerinden Mustafa Öztürk ve Hakan Özcan da kahvaltıda hazır bulunurken, Başkan Örs üzgün ve duygusal bir konuşma yaptı. ÖRS: VARIMI YOĞUMU ORTAYA KOYDUM Örs, ‘’18 maç gibi uzun bir süre yenilmeden yolumuza devam etsek de işin sonunu getiremedik. Ben varımı yoğumu ortaya koyarak yapmam gereken her şeyi yaptığıma inanıyorum. Beraberlik aldığınız maçta bile prim vererek sadece manevi olarak değil maddi olarak da size destek verdim. En azından Play-Off oynayacağımıza kesin gözüyle bakıyordum ama nasip olmadı’’dedi. ÖRS: DEMEK Kİ YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYAMADIK Futbolculara göndermelerde bulunan Başkan Örs, ‘’Bizim takımımız kötü bir takım değildi. Buna rağmen başarı yakalayamadıysak yüreğimizi ortaya koyamamamışsız demektir. Nasip olmadı, yapacak bir şey yok.Hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizleri tanıdığım için mutluyum. Mutlaka bir yerlerde karşılaşırız. Hepiniz hakkınızı helal edin’’dedi. ÖZTÜRK: KİMSEDE SUÇ ARAMIYORUZ Darıca G.B Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk, yaptığı konuşmada ‘’Sezon boyunca size yönetici değil, arkadaş gibi yaklaştık. Başarıyı elde etme adına elimizden gelen gayreti gösterdik. Olmayınca olmuyor, nasip değilmiş. Sezon başında yaptığımız hatalar, bu kötü sonuca mal oldu. Açıkcası çok da karamsar değiliz. Kimsede suç aramıyoruz. Yönetim olarak bizim de hatalarımız olmuş olabilir. Biz önümüzdeki sezon 2.Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz’’dedi. 
Vedalaşmada neler yaşandı?

Bayburt maçıyla birtlikte sezonu tamamlayan Darıca G.B, önceki gece geç saatlerde Darıca’ya geri döndü. Dün sabah saat 09:30’da yönetim, teknik ekip ve futbolcular son kahvaltılarını yaparken, hem duygusal hem de üzgün bir şekilde vedalaştılar. Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, Başkan Yardımcısı Zeki Sarı, kulüp yöneticilerinden Mustafa Öztürk ve Hakan Özcan da kahvaltıda hazır bulunurken, Başkan Örs üzgün ve duygusal bir konuşma yaptı.

ÖRS: VARIMI YOĞUMU ORTAYA KOYDUM

Örs, ‘’18 maç gibi uzun bir süre yenilmeden yolumuza devam etsek de işin sonunu getiremedik. Ben varımı yoğumu ortaya koyarak yapmam gereken her şeyi yaptığıma inanıyorum. Beraberlik aldığınız maçta bile prim vererek sadece manevi olarak değil maddi olarak da size destek verdim. En azından Play-Off oynayacağımıza kesin gözüyle bakıyordum ama nasip olmadı’’dedi.

ÖRS: DEMEK Kİ YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYAMADIK

Futbolculara göndermelerde bulunan Başkan Örs, ‘’Bizim takımımız kötü bir takım değildi. Buna rağmen başarı yakalayamadıysak yüreğimizi ortaya koyamamamışsız demektir. Nasip olmadı, yapacak bir şey yok.Hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizleri tanıdığım için mutluyum. Mutlaka bir yerlerde karşılaşırız. Hepiniz hakkınızı helal edin’’dedi.

ÖZTÜRK: KİMSEDE SUÇ ARAMIYORUZ

Darıca G.B Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk, yaptığı konuşmada ‘’Sezon boyunca size yönetici değil, arkadaş gibi yaklaştık. Başarıyı elde etme adına elimizden gelen gayreti gösterdik. Olmayınca olmuyor, nasip değilmiş. Sezon başında yaptığımız hatalar, bu kötü sonuca mal oldu. Açıkcası çok da karamsar değiliz. Kimsede suç aramıyoruz. Yönetim olarak bizim de hatalarımız olmuş olabilir. Biz önümüzdeki sezon 2.Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz’’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.