GENÇSİAD YENİ YERİNDE!

Gebze 09.05.2016 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GENÇSİAD YENİ YERİNDE!

Gebze’nin en etkin ve en aktif Sivil Toplum Örgütü olarak Gebze genç işadamları çatısını oluşturan Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği artık yeni yerinde.

Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği 14 Mayıs Cumartesi Gününden itibaren İstasyon Mah. Güney yanyol Cad. No 132’de bulunan adresinde olacak. Yeni yerinde üyeleriyle bir araya gelecek olan Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği 14 Mayıs Cumartesi Günü saat 15.00’te yeni yerinin açılışını yapacak. Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Lokman Kılıç, “2001 yılında kurulan köklü bir STK olarak, 300 sanayici ve işadamını bünyesinde bulundurduğumuz derneğimizin bundan sonra İstasyon Mah. Güney yanyol Cad. No 132’de bulunan adresinde ikamet edeceğiz. Bu sebeple yeni merkez binamızın açılışında sizleri aramızda görmekten onur duyarız” dedi.  
Gebze’nin en etkin ve en aktif Sivil Toplum Örgütü olarak Gebze genç işadamları çatısını oluşturan Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği artık yeni yerinde.

Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği 14 Mayıs Cumartesi Gününden itibaren İstasyon Mah. Güney yanyol Cad. No 132’de bulunan adresinde olacak. Yeni yerinde üyeleriyle bir araya gelecek olan Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği 14 Mayıs Cumartesi Günü saat 15.00’te yeni yerinin açılışını yapacak.

Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Lokman Kılıç, “2001 yılında kurulan köklü bir STK olarak, 300 sanayici ve işadamını bünyesinde bulundurduğumuz derneğimizin bundan sonra İstasyon Mah. Güney yanyol Cad. No 132’de bulunan adresinde ikamet edeceğiz. Bu sebeple yeni merkez binamızın açılışında sizleri aramızda görmekten onur duyarız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.