KÜTÜPHANELER

Gebzespor'un şampiyonluk yürüyüşü orada başlayacak

Spor 10.05.2016 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor'un şampiyonluk yürüyüşü orada başlayacak

Gebzespor'un şampiyonluk yürüyüşü orada başlayacak

Transferde tuttuğunu koparan Gebzespor, şampiyonluk hedefiyle gireceği yeni sezonda hiçbir masraftan kaçınmayacak. Sezon başı hazırlık kampını son iki sezondur Bolu’da gerçekleştiren, profesyonel ligde olduğu dönemlerde de bu şehri tercih eden mor-beyazlılar, istikameti bu kez Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine çevirecek. Bolu’daki sahaların elverişsiz olması nedeniyle Kızılcahamam’ı ön planda tutan Gebzespor kesin olmamakla birlikte rakiplerine Patalya Tesisleri’nde bilenecek. PTT 1.LİG EKİPLERİNİN GÖZDESİ Yurt içi ve yurt dışındaki pek çok kulübün kamp için tercih ettiği Patalya Tesisleri’nde bir tanesi FIFA standartlarında olmak üzere 4 adet futbol sahası bulunuyor. Bunun yanı sıra 4,5 km uzunluğunda kros pistinin de yer aldığı Patalya Tesisleri’nde genellikle PTT 1.Lig ile 2.Lig’in kalburüstü takımları kamp yapıyor. BAYRAM SONRASI BAŞLIYOR Bu arada Gebzespor Ramazan Bayramı sonrası sahaya inecek. Yeni sezon takviminin belli olmamasından ötürü net bir tarih belirleyemeyen teknik direktör Cengiz Demir, Ramazan Bayramı’ndan sonraki ilk hafta hazırlıklara start verecek. Lig heyecanı geçtiğimiz sezon 20 Eylül’de başlamıştı.
Gebzespor'un şampiyonluk yürüyüşü orada başlayacak

Transferde tuttuğunu koparan Gebzespor, şampiyonluk hedefiyle gireceği yeni sezonda hiçbir masraftan kaçınmayacak. Sezon başı hazırlık kampını son iki sezondur Bolu’da gerçekleştiren, profesyonel ligde olduğu dönemlerde de bu şehri tercih eden mor-beyazlılar, istikameti bu kez Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine çevirecek. Bolu’daki sahaların elverişsiz olması nedeniyle Kızılcahamam’ı ön planda tutan Gebzespor kesin olmamakla birlikte rakiplerine Patalya Tesisleri’nde bilenecek.

PTT 1.LİG EKİPLERİNİN GÖZDESİ

Yurt içi ve yurt dışındaki pek çok kulübün kamp için tercih ettiği Patalya Tesisleri’nde bir tanesi FIFA standartlarında olmak üzere 4 adet futbol sahası bulunuyor. Bunun yanı sıra 4,5 km uzunluğunda kros pistinin de yer aldığı Patalya Tesisleri’nde genellikle PTT 1.Lig ile 2.Lig’in kalburüstü takımları kamp yapıyor.

BAYRAM SONRASI BAŞLIYOR

Bu arada Gebzespor Ramazan Bayramı sonrası sahaya inecek. Yeni sezon takviminin belli olmamasından ötürü net bir tarih belirleyemeyen teknik direktör Cengiz Demir, Ramazan Bayramı’ndan sonraki ilk hafta hazırlıklara start verecek. Lig heyecanı geçtiğimiz sezon 20 Eylül’de başlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.