16 Mayıs'ta her şeyi açıklayacaklar

Spor 13.05.2016 - 14:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

16 Mayıs'ta her şeyi açıklayacaklar

16 Mayıs'ta her şeyi açıklayacaklar

Kongrede başkanlığı Mustafa Öztürk’e devredecek olan Başkan Abdullah Örs, Pazartesi günü yeni başkan adayı Mustafa Öztürk’le birlikte basın toplantısı düzenleyecek. Yeni yönetimi listesini basına tanıtacak olan Öztürk’ün, gelecek sezon planlaması ile ilgili önemli açıklamalar yapması bekleniyor. Darıca G.B'de gözler 21 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'n çevrilirken, başkanlığa aday olmaycağını açıklayan mevcut Başkan Abdullah Örs ile yeni başkan adayı Mustafa Öztürk, 16 Mayıs Pazartesi günü basın mensuplarının karşısına çıkacak. Darıca Teras Kafe'de saat 10:00'da gerçekleştirilecek olan basın toplantısında, Başkan Abdullah Örs'ün sezon değerlendirmesi ve kongre süreciyle açıklamalar yapacağı öğrenildi. ÖZTÜRK YÖNETİMİNİ TANITACAK Pazartesi günü başkanlığa adaylığını resmen açıklayacak olan Mustafa Öztürk, 20 kişilik yönetim kurulu listesini basına tanıtacak. Yeni yönetimle basının karşısına çıkacak olan Öztürk, şampiyonluk ateşinin fitilini ateşleyecek. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla yeni bir yapılanmaya gidecek olan Mustafa Öztürk, güçlü bir yönetim listesiyle kongrede ses getirmek istiyor.
16 Mayıs'ta her şeyi açıklayacaklar

Kongrede başkanlığı Mustafa Öztürk’e devredecek olan Başkan Abdullah Örs, Pazartesi günü yeni başkan adayı Mustafa Öztürk’le birlikte basın toplantısı düzenleyecek. Yeni yönetimi listesini basına tanıtacak olan Öztürk’ün, gelecek sezon planlaması ile ilgili önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Darıca G.B'de gözler 21 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'n çevrilirken, başkanlığa aday olmaycağını açıklayan mevcut Başkan Abdullah Örs ile yeni başkan adayı Mustafa Öztürk, 16 Mayıs Pazartesi günü basın mensuplarının karşısına çıkacak. Darıca Teras Kafe'de saat 10:00'da gerçekleştirilecek olan basın toplantısında, Başkan Abdullah Örs'ün sezon değerlendirmesi ve kongre süreciyle açıklamalar yapacağı öğrenildi.

ÖZTÜRK YÖNETİMİNİ TANITACAK

Pazartesi günü başkanlığa adaylığını resmen açıklayacak olan Mustafa Öztürk, 20 kişilik yönetim kurulu listesini basına tanıtacak. Yeni yönetimle basının karşısına çıkacak olan Öztürk, şampiyonluk ateşinin fitilini ateşleyecek. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla yeni bir yapılanmaya gidecek olan Mustafa Öztürk, güçlü bir yönetim listesiyle kongrede ses getirmek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.