19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

FATİH DEVLET HASTANESİ'NDE OLAYLI GECE

Gebze 15.05.2016 - 16:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

FATİH DEVLET HASTANESİ'NDE OLAYLI GECE

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne tedaviye gelen 27 yaşındaki E. K. isimli bir şahıs, çıkan kavganın ardından, özel güvenlik görevlisi 38 yaşındaki Handan Sağlam’ı bacağından vurdu.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne parmağındaki yaralanma nedeniyle gelen ve alkollü olduğu iddia edilen  E. K., burada yüksek sesle  küfürler ve hakaretler savurduğu için diğer hasta yakınları tarafından darp edildi.   Bugün sabah saat 03.00 sıralarında Acil Servis Koridorunda başlayan kavganın ardından dışarıya çıkartılan E.K.,  bir süre sonra 34 RTC 13 Plakalı özel otomobille olay yerine gelen 2 arkadaşı tarafından  götürülmek istendi. Bu sırada çorabından çıkardığı tabancayı Acil Servis önünde bekleyen kalabalığa doğrultan zanlı, ‘’ Beni döversiniz ha’’ diye bağırarak silahını ateşledi. Tabancadan çıkan kurşun, kavgaya  müdahalede bulunan  Hastanenin Özel Güvenlikçisi  Handan Sağlam’ın sağ bacağına isabet ederken, görgü tanıkları E. K.’nın hedef gözetmeksizin ikinci kez tetiğe bastığı ancak silahının tutukluk yapması nedeniyle ateş almadığı  belirtildi Bu sırada, arkadaşları tarafından apar topar araca bindirilen E. K., olay yerinden uzaklaştırılırken, orada bulunan bir hasta yakını tarafından fırlatılan sandalyenin kaçan otomobilde maddi hasara neden olduğu ifade edildi. Güvenlik  görevlisi  Handan Sağlam, aynı hastanede tedavi altına alınırken  yapılan muayenede kurşunun, Sağlam’ın bacağını sıyırdığı ve korkulacak bir durumunun olamadığı belirtildi. Gerekli incelemelerin ardından,  olayda kullanılan otomobili Gebze’deki bir sokakta terk edilmiş halde bulan polis, E.K’yı  her yerde ararken, aracın bir kiralama şirketine ait olduğu öğrenildi.
Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne tedaviye gelen 27 yaşındaki E. K. isimli bir şahıs, çıkan kavganın ardından, özel güvenlik görevlisi 38 yaşındaki Handan Sağlam’ı bacağından vurdu.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne parmağındaki yaralanma nedeniyle gelen ve alkollü olduğu iddia edilen  E. K., burada yüksek sesle  küfürler ve hakaretler savurduğu için diğer hasta yakınları tarafından darp edildi.  
Bugün sabah saat 03.00 sıralarında Acil Servis Koridorunda başlayan kavganın ardından dışarıya çıkartılan E.K.,  bir süre sonra 34 RTC 13 Plakalı özel otomobille olay yerine gelen 2 arkadaşı tarafından  götürülmek istendi. Bu sırada çorabından çıkardığı tabancayı Acil Servis önünde bekleyen kalabalığa doğrultan zanlı, ‘’ Beni döversiniz ha’’ diye bağırarak silahını ateşledi. Tabancadan çıkan kurşun, kavgaya  müdahalede bulunan  Hastanenin Özel Güvenlikçisi  Handan Sağlam’ın sağ bacağına isabet ederken, görgü tanıkları E. K.’nın hedef gözetmeksizin ikinci kez tetiğe bastığı ancak silahının tutukluk yapması nedeniyle ateş almadığı  belirtildi
Bu sırada, arkadaşları tarafından apar topar araca bindirilen E. K., olay yerinden uzaklaştırılırken, orada bulunan bir hasta yakını tarafından fırlatılan sandalyenin kaçan otomobilde maddi hasara neden olduğu ifade edildi.
Güvenlik  görevlisi  Handan Sağlam, aynı hastanede tedavi altına alınırken  yapılan muayenede kurşunun, Sağlam’ın bacağını sıyırdığı ve korkulacak bir durumunun olamadığı belirtildi.
Gerekli incelemelerin ardından,  olayda kullanılan otomobili Gebze’deki bir sokakta terk edilmiş halde bulan polis, E.K’yı  her yerde ararken, aracın bir kiralama şirketine ait olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.