Bu sergi gezilir

Darıca 17.05.2016 - 12:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bu sergi gezilir

Darıca Halk Eğitim Merkezi usta eğiticilerin Adnan menderes Kültür Merkezi’nde ki eğitim bölümlerinde ki kursiyerlerle birlikte ortaya çıkan sanat eserleri sergisi açıldı.

Adnan menderes Kültür Merkezi’nde ki serginin açılış törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdiresi Saadet Aktürk, Meclis Üyeleri Burhanettin Fırtına, İsa Baylan, İsmail Topçu, kursiyerler, usta eğiticiler katıldı. Serginin açılışına katılan protokol kurdeleyi bir arada keserken davetlilere yönelik birer selamlama konuşması da yaptılar. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak konuşmasında, “Yakın zamanda bayanlarımız için Darıca Dudayev Park’ta başka bir projeyi hayata geçireceğiz. Bayanlarımızın el emeği ürünlerinin ev ekonımisine katkı yapması amacıyla bir satış noktası oluşturuyoruz. Ramazan Ayı boyunca kadınlarımız ürettikleri ürünleri burada satma ve gelir elde etme imkanı bulacaklar.”dedi. DARICA BİRÇOK İLİ GERİDE BIRAKTI Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Darıca Adnan menderes Kültür Merkezi Türkiye’deki bir çok il ve İstanbul’daki birçok ilçeden daha güzel ve büyük bir kültür merkezine sahip. Burada her kesimin sergileri, konferansları, toplantıları yapılıyor. Darıca artık çok önemli bir kültür kenti olma yolunda önemli bir hız kazandı.”dedi.  
Darıca Halk Eğitim Merkezi usta eğiticilerin Adnan menderes Kültür Merkezi’nde ki eğitim bölümlerinde ki kursiyerlerle birlikte ortaya çıkan sanat eserleri sergisi açıldı.

Adnan menderes Kültür Merkezi’nde ki serginin açılış törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdiresi Saadet Aktürk, Meclis Üyeleri Burhanettin Fırtına, İsa Baylan, İsmail Topçu, kursiyerler, usta eğiticiler katıldı. Serginin açılışına katılan protokol kurdeleyi bir arada keserken davetlilere yönelik birer selamlama konuşması da yaptılar. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak konuşmasında, “Yakın zamanda bayanlarımız için Darıca Dudayev Park’ta başka bir projeyi hayata geçireceğiz. Bayanlarımızın el emeği ürünlerinin ev ekonımisine katkı yapması amacıyla bir satış noktası oluşturuyoruz. Ramazan Ayı boyunca kadınlarımız ürettikleri ürünleri burada satma ve gelir elde etme imkanı bulacaklar.”dedi.

DARICA BİRÇOK İLİ GERİDE BIRAKTI

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Darıca Adnan menderes Kültür Merkezi Türkiye’deki bir çok il ve İstanbul’daki birçok ilçeden daha güzel ve büyük bir kültür merkezine sahip. Burada her kesimin sergileri, konferansları, toplantıları yapılıyor. Darıca artık çok önemli bir kültür kenti olma yolunda önemli bir hız kazandı.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.