19 Mayıs’a hazırlanıyorlar!

Gebze 18.05.2016 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

19 Mayıs’a hazırlanıyorlar!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma-Gençlik ve Spor Bayramı’nda CHP Gebze, ADD, THK, ÇYDD, Eğitim-Sen, BİLKAR, Eğitim-İş, Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği, İşçi Emeklileri Derneği ‘Bağımsız, Laik, Demokratik Türkiye Şenliği’ gerçekleştirecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma-Gençlik ve Spor Bayramı’nda CHP Gebze, ADD, THK, ÇYDD, Eğitim-Sen, BİLKAR, Eğitim-İş, Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği, İşçi Emeklileri Derneği ‘Bağımsız, Laik, Demokratik Türkiye Şenliği’ gerçekleştirecek. Gerçekleştirilecek olan şenlikle ilgili olarak dün bir basın açıklaması gerçekleştirildi. CHP Gebze ilçe binasında düzenlenen basın toplantısına yoğun katılım oldu. EROZYONA UĞRADI Toplantıda CHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Serdar Tüze bir konuşma yaparak, “1919 Mayıs ayının 19’unda emperyalizme savaş başlatılan Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının başlattığı bu mücadele 14 yıldır AKP iktidarı tarafından laikle bile ağza alınmayacak düzeyde erozyona uğratıldı. 19 Mayıs’ı 2016’ta bu erozyona karşı en güzel şekilde bir kutlama yapacağız. Yapılacak olan kutlama ile ilgili olarak bugün kamuoyuna bilgi vereceğiz.” diye konuştu. Serdar Tüze’nin ardından basın açıklamasını ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın yaptı. Nilgün Aydın, “Bugün yurdumuzun işgaline, emperyalizme karşı ulusal başkaldırının yıl dönümü. Mustafa Kemal Atatürk bu yıl dönümünü gençlere ithaf etti. Bizler oluşturduğumuz platform olarak, bağımsız, demokratik, laik bir Türkiye için omuz omuza yan yanayız.  Günler ağır, günler karanlık. Emeği, laikliği, eşitlik ve özgürlüğü, bir arada yaşamı, doğanın yeşilini savunan herkes tehdit altında. Toplum kutuplaştırılmış durumda, nefret, ötekileştirme eğilimi toplumu teslim almış durumda. “dedi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma-Gençlik ve Spor Bayramı’nda CHP Gebze, ADD, THK, ÇYDD, Eğitim-Sen, BİLKAR, Eğitim-İş, Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği, İşçi Emeklileri Derneği ‘Bağımsız, Laik, Demokratik Türkiye Şenliği’ gerçekleştirecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma-Gençlik ve Spor Bayramı’nda CHP Gebze, ADD, THK, ÇYDD, Eğitim-Sen, BİLKAR, Eğitim-İş, Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği, İşçi Emeklileri Derneği ‘Bağımsız, Laik, Demokratik Türkiye Şenliği’ gerçekleştirecek. Gerçekleştirilecek olan şenlikle ilgili olarak dün bir basın açıklaması gerçekleştirildi. CHP Gebze ilçe binasında düzenlenen basın toplantısına yoğun katılım oldu.

EROZYONA UĞRADI

Toplantıda CHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Serdar Tüze bir konuşma yaparak, “1919 Mayıs ayının 19’unda emperyalizme savaş başlatılan Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının başlattığı bu mücadele 14 yıldır AKP iktidarı tarafından laikle bile ağza alınmayacak düzeyde erozyona uğratıldı. 19 Mayıs’ı 2016’ta bu erozyona karşı en güzel şekilde bir kutlama yapacağız. Yapılacak olan kutlama ile ilgili olarak bugün kamuoyuna bilgi vereceğiz.” diye konuştu. Serdar Tüze’nin ardından basın açıklamasını ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın yaptı. Nilgün Aydın, “Bugün yurdumuzun işgaline, emperyalizme karşı ulusal başkaldırının yıl dönümü. Mustafa Kemal Atatürk bu yıl dönümünü gençlere ithaf etti. Bizler oluşturduğumuz platform olarak, bağımsız, demokratik, laik bir Türkiye için omuz omuza yan yanayız.  Günler ağır, günler karanlık. Emeği, laikliği, eşitlik ve özgürlüğü, bir arada yaşamı, doğanın yeşilini savunan herkes tehdit altında. Toplum kutuplaştırılmış durumda, nefret, ötekileştirme eğilimi toplumu teslim almış durumda. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.