KPSS’de adaylar ter döktü

23.05.2016 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KPSS’de adaylar ter döktü

Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) lisans mezunları için yapılan kamudaki A, B grubu kadrolar ve öğretmenlik sınavı bugün gerçekleştirildi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 4 yıllık lisans mezunları için sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 oturumda gerçekleştirilen sınavda kamu personeli adayları ter döktü. Adaylar içeride sınavdayken onları kapının önünde bekleyen yakınları da çok stresliydi.  SONRAKİ SINAV 29 MAYIS Kamudaki A, B grubu kadrolar ve öğretmenlik için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) ilk oturumu saat 09.30'da başlarken ikinci oturumu da saat 14.00'da gerçekleştirdi. Adaylar salona girmeden önce hazırladıkları notlara son bir kez baktı. İçeriye güvenlik kontrolünden geçerek giren adaylar sabah oturumunda 120 dakika içerisinde genel yetenek ve genel kültürden 120 soruyu cevapladı. Öğleden sonraki oturumda da adaylar 100 dakika içerisinde eğitim bilimlerinden 80 soruyu yanıtladı. Sınav önümüzdeki hafta yani 29 Mayıs Pazar günü de devam edecek. 
Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) lisans mezunları için yapılan kamudaki A, B grubu kadrolar ve öğretmenlik sınavı bugün gerçekleştirildi.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 4 yıllık lisans mezunları için sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 oturumda gerçekleştirilen sınavda kamu personeli adayları ter döktü. Adaylar içeride sınavdayken onları kapının önünde bekleyen yakınları da çok stresliydi. 


SONRAKİ SINAV 29 MAYIS
Kamudaki A, B grubu kadrolar ve öğretmenlik için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) ilk oturumu saat 09.30'da başlarken ikinci oturumu da saat 14.00'da gerçekleştirdi. Adaylar salona girmeden önce hazırladıkları notlara son bir kez baktı. İçeriye güvenlik kontrolünden geçerek giren adaylar sabah oturumunda 120 dakika içerisinde genel yetenek ve genel kültürden 120 soruyu cevapladı. Öğleden sonraki oturumda da adaylar 100 dakika içerisinde eğitim bilimlerinden 80 soruyu yanıtladı. Sınav önümüzdeki hafta yani 29 Mayıs Pazar günü de devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.