19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca ilk transfer bombasını patlattı

Spor 25.05.2016 - 16:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca ilk transfer bombasını patlattı

Darıca ilk transfer bombasını patlattı

Şampiyonluk kadrosu kurmak için kolları sıvayan Darıca G.B, transfere bismillah dedi. Bayburt G.Ö.İ’nin başarılı orta saha oyuncusu Uğur Karakoç’la anlaşma sağlayan Darıca G.B, bu futbolcuyla ön protokol imzaladı. Cumartesi günü kongreye tek başkan adayı olarak girecek olan Mustafa Öztürk, bugün Uğur’la kendi ofisinde buluşarak transferi bitirdi. Başkanlığının resmiyete kavuşmasının ardından Uğur Karakoç’la resmi sözleşme imzalayacak olan Öztürk, böylece 2016-2017 sezonundaki ilk transferini gerçekleştirmiş oldu. GEÇEN SEZON DARICA’YA RAKİP OLDU 1990 Konak doğumlu olan Uğur Karakoç, Altay’da başladığı futbol yaşantısında Şanlıurfa Belediyespor’da profesyonel oldu. Bir sezon sonra amatöre dönerek 2011 yılında Uşak İl Özel İdare forması giyen Uğur, ardından sırasıyla Tekirova Belediyespor, Trabzon Akçaabat, Çina Madranspor ve son olarak Bayburt G.Ö.İ formaları giydi. Geçen sezon Bayburt ekibiyle iki kez Darıca’ya rakip olan Uğur Karakoç, başarılı performansıyla göz doldurmuştu.
Darıca ilk transfer bombasını patlattı

Şampiyonluk kadrosu kurmak için kolları sıvayan Darıca G.B, transfere bismillah dedi. Bayburt G.Ö.İ’nin başarılı orta saha oyuncusu Uğur Karakoç’la anlaşma sağlayan Darıca G.B, bu futbolcuyla ön protokol imzaladı. Cumartesi günü kongreye tek başkan adayı olarak girecek olan Mustafa Öztürk, bugün Uğur’la kendi ofisinde buluşarak transferi bitirdi. Başkanlığının resmiyete kavuşmasının ardından Uğur Karakoç’la resmi sözleşme imzalayacak olan Öztürk, böylece 2016-2017 sezonundaki ilk transferini gerçekleştirmiş oldu.

GEÇEN SEZON DARICA’YA RAKİP OLDU

1990 Konak doğumlu olan Uğur Karakoç, Altay’da başladığı futbol yaşantısında Şanlıurfa Belediyespor’da profesyonel oldu. Bir sezon sonra amatöre dönerek 2011 yılında Uşak İl Özel İdare forması giyen Uğur, ardından sırasıyla Tekirova Belediyespor, Trabzon Akçaabat, Çina Madranspor ve son olarak Bayburt G.Ö.İ formaları giydi. Geçen sezon Bayburt ekibiyle iki kez Darıca’ya rakip olan Uğur Karakoç, başarılı performansıyla göz doldurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.