CEYHAN, “AYAĞIMIZDAKİ SON PRANGAYI DA ATIYORUZ”

Kocaeli 28.05.2016 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CEYHAN, “AYAĞIMIZDAKİ SON PRANGAYI DA ATIYORUZ”

AK Parti İl Teşkilatı tarafından Kadıköy Mahallesi’nde bulunan kapalı otoparkın en üst katında Genişletilmiş Birim Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları, ilçe gençlik kolları başkanları ve ilçe icra kurulları olmak üzere yaklaşık 280 kişi katıldı.  TESLİM OLAN TERÖRİSTLER AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Öncelikle terörle sürdürdüğümüz mücadele kapsamında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Artık terör örgütünde topluca teslim olmaya başladı. Bu şu anlama geliyor; artık onlarda devletin kararlılığını gördü ve gittikleri yolun yol olmadığını fark ettiler. Yeni ve büyük bir Türkiye olmak üzere ayağımızdaki bu son prangayı da atacağız. Teröre karşı savaşımız kararlılıkla devam edecektir” diye konuştu. 36 AYDA YAPAMAZLAR Ceyhan, “Mayıs ayı AK Parti için oldukça hareketli geçti. 5 Mayıs’ta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu kendi aldığı kararla görevini bıraktı. Söylenenlerin aksine hiçbir bölünme yaşamadan yolumuza devam ediyoruz. 22 Mayıs saat 17:00 civarında Binali beyin genel başkanlığı kesinleşmişti. Bu 36 saat içinde Beştepe’ye çıkıldı. Başbakanlık görevi devralındı. Bakanlar kurulu değişti, MKYK değişti ve MYK değişti. Diğer partiler olsa bizim yaptığımızı 36 ayda yapamazdı. Bu bizim yalnızca bir parti değil bir dava şuuruyla hareket ettiğimiz gözüküyor” dedi. RAMAZAN AYI Ramazan ayına ilişkin de açıklama yapan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Ramazan ayında Zaruri durumlar haricinde AK Parti teşkilatları olarak şatafatlı sofralarda olmak yerine halkın yanında, ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin, dul ve yetimlerin yanında, onları sofrasında olacağız. Düzenleyeceğimiz programlar daha çok bu yönde olacak” diye konuştu. BOMBACIYI ZİYARET EDEN SİYASETÇİLER Büyük kongre sürecini değerlendiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Kongremiz çok kısa zamanda fakat çok iyi bir organizasyonla gerçekleştirildi. Dava şuurumuzu mühürlediğimiz bir süreç yaşadık” dedi. Dokunulmazlıklarla ilgili konuşan Katırcıoğlu, “Yüce meclisin çatısı altında arabasında mühimmatlarla dolaşan bir sözde siyasetçiyi, yüzlerce insanın hayatına kaybetmesini yol açan bombacının evini ziyaret eden sözde siyasetçileri millet görmek istemiyor” ifadelerini kullandı. HACI MURAT’TAN SIKILDIK Başkanlık sistemi ve parlamenter sistemle ilgili ilginç bir teşbih yapan Katırcıoğlu, “Parlamenter sistemi bir araca benzetirsek bu Hacı Murat olurdu. Hacı Murat’la bu ülke ancak bu kadar üretildi. Bize ne lazım. 4x4 bir araç. Az yakıt harcayan, rampayı çıkarken hız kaybetmeyen, her zorlukta içindeki yolcuları güvenle taşıyan, kendi kendine park edebilen bir araç gerekiyor. 4x4 araç işte bizim istediğimiz başkanlık sistemidir. Parlamenter sistemde her şey karma karışık ve tıkanık durumda. Bunu değiştireceğiz” açıklamasında bulundu.
AK Parti İl Teşkilatı tarafından Kadıköy Mahallesi’nde bulunan kapalı otoparkın en üst katında Genişletilmiş Birim Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları, ilçe gençlik kolları başkanları ve ilçe icra kurulları olmak üzere yaklaşık 280 kişi katıldı.

 TESLİM OLAN TERÖRİSTLER

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Öncelikle terörle sürdürdüğümüz mücadele kapsamında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Artık terör örgütünde topluca teslim olmaya başladı. Bu şu anlama geliyor; artık onlarda devletin kararlılığını gördü ve gittikleri yolun yol olmadığını fark ettiler. Yeni ve büyük bir Türkiye olmak üzere ayağımızdaki bu son prangayı da atacağız. Teröre karşı savaşımız kararlılıkla devam edecektir” diye konuştu.

36 AYDA YAPAMAZLAR

Ceyhan, “Mayıs ayı AK Parti için oldukça hareketli geçti. 5 Mayıs’ta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu kendi aldığı kararla görevini bıraktı. Söylenenlerin aksine hiçbir bölünme yaşamadan yolumuza devam ediyoruz. 22 Mayıs saat 17:00 civarında Binali beyin genel başkanlığı kesinleşmişti. Bu 36 saat içinde Beştepe’ye çıkıldı. Başbakanlık görevi devralındı. Bakanlar kurulu değişti, MKYK değişti ve MYK değişti. Diğer partiler olsa bizim yaptığımızı 36 ayda yapamazdı. Bu bizim yalnızca bir parti değil bir dava şuuruyla hareket ettiğimiz gözüküyor” dedi.

RAMAZAN AYI

Ramazan ayına ilişkin de açıklama yapan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Ramazan ayında Zaruri durumlar haricinde AK Parti teşkilatları olarak şatafatlı sofralarda olmak yerine halkın yanında, ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin, dul ve yetimlerin yanında, onları sofrasında olacağız. Düzenleyeceğimiz programlar daha çok bu yönde olacak” diye konuştu.

BOMBACIYI ZİYARET EDEN SİYASETÇİLER

Büyük kongre sürecini değerlendiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Kongremiz çok kısa zamanda fakat çok iyi bir organizasyonla gerçekleştirildi. Dava şuurumuzu mühürlediğimiz bir süreç yaşadık” dedi. Dokunulmazlıklarla ilgili konuşan Katırcıoğlu, “Yüce meclisin çatısı altında arabasında mühimmatlarla dolaşan bir sözde siyasetçiyi, yüzlerce insanın hayatına kaybetmesini yol açan bombacının evini ziyaret eden sözde siyasetçileri millet görmek istemiyor” ifadelerini kullandı.

HACI MURAT’TAN SIKILDIK

Başkanlık sistemi ve parlamenter sistemle ilgili ilginç bir teşbih yapan Katırcıoğlu, “Parlamenter sistemi bir araca benzetirsek bu Hacı Murat olurdu. Hacı Murat’la bu ülke ancak bu kadar üretildi. Bize ne lazım. 4x4 bir araç. Az yakıt harcayan, rampayı çıkarken hız kaybetmeyen, her zorlukta içindeki yolcuları güvenle taşıyan, kendi kendine park edebilen bir araç gerekiyor. 4x4 araç işte bizim istediğimiz başkanlık sistemidir. Parlamenter sistemde her şey karma karışık ve tıkanık durumda. Bunu değiştireceğiz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.