Fikret Gökmen yeniden başkan

30.05.2016 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fikret Gökmen yeniden başkan

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO) 22. olağan genel kurulu tamamlandı. Mevcut başkan Fikret Gökmen 397 oyla yeniden başkan seçildi.

Gerçekleştirilen seçimde; Diyalog Grubu adına Fikret Gökmen'e 397 oy, Değişim Grubu adına Taner Öner'e 216 oy, Aktif Grup adına Tülin Keçeci Güngör'e 215 oy, Meslekte Birlik Grubu adına Hamit Akbulut'a 146 oy, Bağımsız aday Savaş Yıldız'a 3 oy çıktı, 1 oy da boş olarak kullanıldı.   Gerçekleştirilen seçimlerin sonucunda Diyalog Grubu’ndan Fikret Gökmen, Cengiz Tosun, Sait Aydın, Değişim Grubu’ndan Taner Öner ve Veysel Çelik, Aktif Grup’tan Tülin Keçeci Güngör, Meslekte Birlik Grubu’ndan ise Hamit Akbulut, yönetim kurulu üyesi olmaya hak kazandı.   Başkan Gökmen, “Seçimler meslek camiamıza ve odamıza hayırlı, uğurlu olsun. Bugün bir çok ilde seçimli genel kurullar gerçekleştiriliyor. Kocaeli SMMM Odası olarak genel kurulumuzu huzur ortamında gerçekleştiriyoruz. Sürecin bu şekilde geçmesi adına katkı sağlayan tüm adaylara ve meslek mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi. 
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO) 22. olağan genel kurulu tamamlandı. Mevcut başkan Fikret Gökmen 397 oyla yeniden başkan seçildi.
Gerçekleştirilen seçimde; Diyalog Grubu adına Fikret Gökmen'e 397 oy, Değişim Grubu adına Taner Öner'e 216 oy, Aktif Grup adına Tülin Keçeci Güngör'e 215 oy, Meslekte Birlik Grubu adına Hamit Akbulut'a 146 oy, Bağımsız aday Savaş Yıldız'a 3 oy çıktı, 1 oy da boş olarak kullanıldı.

 

Gerçekleştirilen seçimlerin sonucunda Diyalog Grubu’ndan Fikret Gökmen, Cengiz Tosun, Sait Aydın, Değişim Grubu’ndan Taner Öner ve Veysel Çelik, Aktif Grup’tan Tülin Keçeci Güngör, Meslekte Birlik Grubu’ndan ise Hamit Akbulut, yönetim kurulu üyesi olmaya hak kazandı.
 

Başkan Gökmen, “Seçimler meslek camiamıza ve odamıza hayırlı, uğurlu olsun. Bugün bir çok ilde seçimli genel kurullar gerçekleştiriliyor. Kocaeli SMMM Odası olarak genel kurulumuzu huzur ortamında gerçekleştiriyoruz. Sürecin bu şekilde geçmesi adına katkı sağlayan tüm adaylara ve meslek mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.