19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı

Dilovası 02.06.2016 - 16:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nda Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı

Dilovası Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi.

Dilovası Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi. Yoklama ve Mayıs ayı meclis birleşimine ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. Gündeme alınan diğer gündem maddeleriyle meclis toplantısı devam etti. Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada “Haziran ayı meclis toplantısı hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlçemiz her yönüyle değişim ve gelişim süreci yaşamaktadır. Bu değişim gelişim sürecinde Belediye Meclis üyelerimizin de çok büyük olumlu katkıları vardır. Hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum dedi. Belediye Başkanı Ali Toltar meclis gündemine ait maddelerin görüşülmesine geçildi. Tek tek okunarak oylanan maddelerde meclis üyelerinin görüşleri alındı ve gerekli izahatlar yapılarak oy birliği ile kabul edildi. Dilovası Belediyesi Temmuz  ayı meclis toplantısı 1 temmuz  Cuma  günü saat 11.00’te toplanmasına oy birliği ile kabul edildi. 
Dilovası Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi.

Dilovası Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi. Yoklama ve Mayıs ayı meclis birleşimine ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. Gündeme alınan diğer gündem maddeleriyle meclis toplantısı devam etti.

Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada “Haziran ayı meclis toplantısı hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlçemiz her yönüyle değişim ve gelişim süreci yaşamaktadır. Bu değişim gelişim sürecinde Belediye Meclis üyelerimizin de çok büyük olumlu katkıları vardır. Hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Belediye Başkanı Ali Toltar meclis gündemine ait maddelerin görüşülmesine geçildi. Tek tek okunarak oylanan maddelerde meclis üyelerinin görüşleri alındı ve gerekli izahatlar yapılarak oy birliği ile kabul edildi.

Dilovası Belediyesi Temmuz  ayı meclis toplantısı 1 temmuz  Cuma  günü saat 11.00’te toplanmasına oy birliği ile kabul edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.