Öztürk Özer’e kucak açtı

Spor 07.06.2016 - 12:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Öztürk Özer’e kucak açtı

Kongrede ‘Hasreti bitireceğiz’ diyerek şampiyonluk kadrosu için kolları sıvayan Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Dardanelspor’un yıldız golcüsü Özer Kutlu’yu transfer etmek için harekete geçti. Öztürk’le ön görüşme yapan Özer’in Darıca’ya yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Kaliteli bir kadro kurmak için kolları sıvayan Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, transfer listesinde bulunan isimlerle birer birer görüşmeye devam ediyor. 3.Lig’in en iyi oyuncularını radarına alan Başkan Öztürk, son olarak Dardanelspor’un yıldız golcüsü Özer Kutlu’ya transfer teklifinde bulundu. Güçlü fiziği ve uzun boyuyla kuşkusuz 3.Lig’in en iyi golcüleri arasında yer alan 27 yaşındaki oyuncuya sarı yeşilli formayı giydirmek için fırsat kollayan Başkan Öztürk, bu transferin gerçekleşmesi için önemli bir kat etti. Darıca G.B ile ön görüşme yapan Özer Kutlu’nun sarı yeşillilere yakın olduğu öğrenildi. ÖZER KUTLU KİMDİR? Futbola Bursaspor alt yapısında merhaba diyen 1988 doğumlu Özer Kutlu, şu anki Yeşil Bursa eski ismiyle Oyak Renaultspor’a profesyonel oldu. 5 sezon Bursa temsilcisinde forma giyen golcü oyuncu, 2011-2012 sezonunda Ümraniyespor’a transfer oldu. İstanbul ekibinde toplamda 4 sezon giyen ve 3.sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Özer, geçen sezonun başında eski Darıca G.B kaptanı Yusuf Atay’ın da forma giydiği Dardanelspor’a transfer olmuştu. Çanakkale ekibiyle birlikte oldukça formda bir sezon geçiren yıldız oyuncu, 12 kez rakip ağları sarstı.

Kongrede ‘Hasreti bitireceğiz’ diyerek şampiyonluk kadrosu için kolları sıvayan Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Dardanelspor’un yıldız golcüsü Özer Kutlu’yu transfer etmek için harekete geçti. Öztürk’le ön görüşme yapan Özer’in Darıca’ya yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Kaliteli bir kadro kurmak için kolları sıvayan Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, transfer listesinde bulunan isimlerle birer birer görüşmeye devam ediyor. 3.Lig’in en iyi oyuncularını radarına alan Başkan Öztürk, son olarak Dardanelspor’un yıldız golcüsü Özer Kutlu’ya transfer teklifinde bulundu. Güçlü fiziği ve uzun boyuyla kuşkusuz 3.Lig’in en iyi golcüleri arasında yer alan 27 yaşındaki oyuncuya sarı yeşilli formayı giydirmek için fırsat kollayan Başkan Öztürk, bu transferin gerçekleşmesi için önemli bir kat etti. Darıca G.B ile ön görüşme yapan Özer Kutlu’nun sarı yeşillilere yakın olduğu öğrenildi.

ÖZER KUTLU KİMDİR?

Futbola Bursaspor alt yapısında merhaba diyen 1988 doğumlu Özer Kutlu, şu anki Yeşil Bursa eski ismiyle Oyak Renaultspor’a profesyonel oldu. 5 sezon Bursa temsilcisinde forma giyen golcü oyuncu, 2011-2012 sezonunda Ümraniyespor’a transfer oldu. İstanbul ekibinde toplamda 4 sezon giyen ve 3.sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Özer, geçen sezonun başında eski Darıca G.B kaptanı Yusuf Atay’ın da forma giydiği Dardanelspor’a transfer olmuştu. Çanakkale ekibiyle birlikte oldukça formda bir sezon geçiren yıldız oyuncu, 12 kez rakip ağları sarstı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.