BOMBALI ARAÇLA SALDIRIDA ÇOK SAYIDA AMBULANS OLAY YERİNDE

08.06.2016 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BOMBALI ARAÇLA SALDIRIDA ÇOK SAYIDA AMBULANS OLAY YERİNDE

Emniyet Müdürlüğü'ne Bombalı Saldırıdan İlk Görüntüler

Emniyet Müdürlüğü'ne Bombalı Saldırıdan İlk Görüntüler Mardin Midyat'taki İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan bombalı saldırının fotoğrafları, saldırının boyutunu gözler önü serdi. 5 katlı Emniyet binası tamamen tahrip olmuş.         Mardin'in Midyat ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının boyutu fotoğraf karelerine yansıdı. Gelen ilk fotoğraflarda 5 katlı binanın tamamen tahrip olduğu görülüyor. ÇOK SAYIDA AMBULANS OLAY YERİNDE Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bugün saat 11.00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Patlama nedeniyle yaralananların olduğu ve bölgeye çok sayıda ambulansın sevkedildiği belirtildi. Patlama ve sonrasında çıkan çatışma nedeniyle ilçeye Mardin'den takviye birlikler sevkedildi. SALDIRININ ŞİDDETİ FOTOĞRAF KARELERİNDE Öte yandan haber ajanslarına ve sosyal medyaya düşen fotoğraflarda saldırının şiddeti gözler önüne seriliyor. Saldırıda 5 katlı Emniyet binası tamamen tahrip olurken çevredeki binaların da ağır hasar aldığı görülüyor. İşte bölgeden gelen ilk kareler:
Emniyet Müdürlüğü'ne Bombalı Saldırıdan İlk Görüntüler

Emniyet Müdürlüğü'ne Bombalı Saldırıdan İlk Görüntüler

Mardin Midyat'taki İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan bombalı saldırının fotoğrafları, saldırının boyutunu gözler önü serdi. 5 katlı Emniyet binası tamamen tahrip olmuş.

 

 
 
 

Mardin'in Midyat ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının boyutu fotoğraf karelerine yansıdı. Gelen ilk fotoğraflarda 5 katlı binanın tamamen tahrip olduğu görülüyor.

ÇOK SAYIDA AMBULANS OLAY YERİNDE

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bugün saat 11.00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Patlama nedeniyle yaralananların olduğu ve bölgeye çok sayıda ambulansın sevkedildiği belirtildi. Patlama ve sonrasında çıkan çatışma nedeniyle ilçeye Mardin'den takviye birlikler sevkedildi.

SALDIRININ ŞİDDETİ FOTOĞRAF KARELERİNDE

Öte yandan haber ajanslarına ve sosyal medyaya düşen fotoğraflarda saldırının şiddeti gözler önüne seriliyor. Saldırıda 5 katlı Emniyet binası tamamen tahrip olurken çevredeki binaların da ağır hasar aldığı görülüyor.

İşte bölgeden gelen ilk kareler:









Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.