Efsane tarihe gömülüyor

Spor 16.06.2016 - 13:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Efsane tarihe gömülüyor

Efsane tarihe gömülüyor

Sportif başarıları ve yetiştirdiği yıldız isimlerle bölgemizde bir döneme damga vuran Darıca Kale Bayramoğluspor, satışa çıkıyor. Kulüp Başkanı İdris Zengin, futbol oynamaya devam edeceği için Kalespor’a vakit ayıramayacağını, bu yüzen kulübün yarışma hakkını satıça çıkaracağını söyledi. 1976 yılında kurulan ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ilk temsilcimiz olarak kayıtlara geçen Darıca Kale Bayramoğluspor, tarih olma yolunda ilerliyor. Son yıllarda ilgisizlikten dolayı binbir güçlükle mücadele eden kırmızı-mavili ekibin mevcut başkanı İdris Zengin, kulübün yarışma hakkını satışa çıkardı. Tarihinde önemli başarılar elde eden ve bünyesinde Okan Baydemir gibi şuan Süper Lig futbolcusu olan değerleri yetiştiren Darıca Kale Bayramoğluspor, alıcısını bulduğu takdirde lağvedilecek. ZAMANIMIZ YOK, İLGİLENEMİYORUZ Gelecek sezon için yeniden Çayırovaspor’la anlaşmaya varan ‘Kral’ lakaplı golcü, başkanı olduğu Darıca Kale Bayramoğluspor’u alıcısı çıkması halinde devredeceklerini söyledi. Yoğun işleri nedeniyle böyle bir karar aldığını dile getiren İdris Zengin,”İşlerim başımdan aşkın. Futbol oynamaya devam edecek olmam da, Darıca Kale Bayramoğluspor’a ayıracak zamanımı kısıtlıyor. Güvenebileceğimiz birisi çıkmadığı için de Darıca Kale Bayramoğluspor’u lağvetme kararı aldık. Darıca Kale Bayramoğlu üzerinden farklı bir kulüp ismiyle spora hizmet etmek isteyen kişiler direkt bizle irtibata geçebilir” diye konuştu.
Efsane tarihe gömülüyor

Sportif başarıları ve yetiştirdiği yıldız isimlerle bölgemizde bir döneme damga vuran Darıca Kale Bayramoğluspor, satışa çıkıyor. Kulüp Başkanı İdris Zengin, futbol oynamaya devam edeceği için Kalespor’a vakit ayıramayacağını, bu yüzen kulübün yarışma hakkını satıça çıkaracağını söyledi.

1976 yılında kurulan ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ilk temsilcimiz olarak kayıtlara geçen Darıca Kale Bayramoğluspor, tarih olma yolunda ilerliyor. Son yıllarda ilgisizlikten dolayı binbir güçlükle mücadele eden kırmızı-mavili ekibin mevcut başkanı İdris Zengin, kulübün yarışma hakkını satışa çıkardı. Tarihinde önemli başarılar elde eden ve bünyesinde Okan Baydemir gibi şuan Süper Lig futbolcusu olan değerleri yetiştiren Darıca Kale Bayramoğluspor, alıcısını bulduğu takdirde lağvedilecek.

ZAMANIMIZ YOK, İLGİLENEMİYORUZ

Gelecek sezon için yeniden Çayırovaspor’la anlaşmaya varan ‘Kral’ lakaplı golcü, başkanı olduğu Darıca Kale Bayramoğluspor’u alıcısı çıkması halinde devredeceklerini söyledi. Yoğun işleri nedeniyle böyle bir karar aldığını dile getiren İdris Zengin,”İşlerim başımdan aşkın. Futbol oynamaya devam edecek olmam da, Darıca Kale Bayramoğluspor’a ayıracak zamanımı kısıtlıyor. Güvenebileceğimiz birisi çıkmadığı için de Darıca Kale Bayramoğluspor’u lağvetme kararı aldık. Darıca Kale Bayramoğlu üzerinden farklı bir kulüp ismiyle spora hizmet etmek isteyen kişiler direkt bizle irtibata geçebilir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.