Bahçeli ateş püskürdü

21.06.2016 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bahçeli ateş püskürdü

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında 19 Haziran'da yapılan muhaliflerin kurultayına ateş püskürdü. Bahçeli, "Kendileri çalıp kendileri söylediler. Bu ucube aklı size hangi MHP düşmanı verdi" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasında öne çıkan başlıklar MHP hiç bir tuzağa düşmez, MHP'ye yuvalanmış çürük yumurtaları elemeyi gayet iyi biliriz.   19 Haziran'da bir ilk gerçekleştirdiler.Kendileri çalıp kendileri söylediler.   Bugüne kadar görülmemiş bir durumla tüzükteki 13 maddeyi değiştirdiler. Hiç kimsenin haberi olmadan hangi ara yaptınız. Bu ucube hakkı size hangi satılmış MHP düşmanı verdi. Saatlerce delege sayılımı yapıldı. Sonra tüzük maddeleri değiştirildi. Allah inandırsın Turist Ömer olsa hızlarına yetişemezdi. Kimin neye oy verdiği belli olmadan 13 madde değişmiş. Ankara noteri zorlaya zorlaya kurultaya 659 kişi katıldığını söylemiş. Tüzük değiştirmek için toplam üye sayısının 3 te 2'si olmalıdır. Bizim tüzüğümüzn değişmesi için 859 üyenin oyu gerekir Bu şartlar altında tüzüğümüzn değiştiğini hangi şuursuz ileri sürebilir. Şu keyfe ve cürete bakın. Türk siyasetinde böyle bir kepazelik ne duyulmuş ne görülmüştür. Bize düşen bu oyu bozmaktır. pensilvanyanın oyununa gelmeyin. kendi aramızda çözelim. 10 Temmuz'da olağanüstü kurultayımıza bekliyorum herkesi
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında 19 Haziran'da yapılan muhaliflerin kurultayına ateş püskürdü. Bahçeli, "Kendileri çalıp kendileri söylediler. Bu ucube aklı size hangi MHP düşmanı verdi" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasında öne çıkan başlıklar

MHP hiç bir tuzağa düşmez, MHP'ye yuvalanmış çürük yumurtaları elemeyi gayet iyi biliriz.

 

 

Bugüne kadar görülmemiş bir durumla tüzükteki 13 maddeyi değiştirdiler.

Hiç kimsenin haberi olmadan hangi ara yaptınız. Bu ucube hakkı size hangi satılmış MHP düşmanı verdi.

Saatlerce delege sayılımı yapıldı. Sonra tüzük maddeleri değiştirildi. Allah inandırsın Turist Ömer olsa hızlarına yetişemezdi.
Kimin neye oy verdiği belli olmadan 13 madde değişmiş.

Ankara noteri zorlaya zorlaya kurultaya 659 kişi katıldığını söylemiş.

Tüzük değiştirmek için toplam üye sayısının 3 te 2'si olmalıdır. Bizim tüzüğümüzn değişmesi için 859 üyenin oyu gerekir

Bu şartlar altında tüzüğümüzn değiştiğini hangi şuursuz ileri sürebilir.

Şu keyfe ve cürete bakın.

Türk siyasetinde böyle bir kepazelik ne duyulmuş ne görülmüştür. Bize düşen bu oyu bozmaktır. pensilvanyanın oyununa gelmeyin. kendi aramızda çözelim.

10 Temmuz'da olağanüstü kurultayımıza bekliyorum herkesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.