Kocaeli'nde evlenme yaşı yükseliyor

Kocaeli 22.06.2016 - 14:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli'nde evlenme yaşı yükseliyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Türkiye genelinde erkekler kadınlardan daha geç evleniyor.

Kocaeli’nde de kadınlar ile erkekler arasında evlenme yaş farkı 3 olarak gerçekleşti.Türkiye'de ortalama ilk evlenme yaşı Erkekler için 27, Kadınlar için ise 23,9 olmuştur. Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Ortalama ilk evlenme yaşı, 2015 yılında erkekler için 27, kadınlar için 23,9 oldu. Erkek ile kadın arasındaki ortalama ilk evlenme yaş farkı ise 3,1 yaş olarak gerçekleşti. Kocaeli’nde ortalama ilk evlenme yaşı Erkekler için 27,2 Kadınlar için ise 24,2 olmuştur. Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Kocaeli ilinde Ortalama ilk evlenme yaşı, 2015 yılında erkekler için 27,2 kadınlar için 24,2 oldu. Erkek ile kadın arasındaki ortalama ilk evlenme yaş farkı ise 3 yaş olarak gerçekleşti.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Türkiye genelinde erkekler kadınlardan daha geç evleniyor.
Kocaeli’nde de kadınlar ile erkekler arasında evlenme yaş farkı 3 olarak gerçekleşti.Türkiye'de ortalama ilk evlenme yaşı Erkekler için 27, Kadınlar için ise 23,9 olmuştur.

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Ortalama ilk evlenme yaşı, 2015 yılında erkekler için 27, kadınlar için 23,9 oldu. Erkek ile kadın arasındaki ortalama ilk evlenme yaş farkı ise 3,1 yaş olarak gerçekleşti.

Kocaeli’nde ortalama ilk evlenme yaşı Erkekler için 27,2 Kadınlar için ise 24,2 olmuştur.

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Kocaeli ilinde Ortalama ilk evlenme yaşı, 2015 yılında erkekler için 27,2 kadınlar için 24,2 oldu. Erkek ile kadın arasındaki ortalama ilk evlenme yaş farkı ise 3 yaş olarak gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.