Kurtarılamadı!

Darıca 24.06.2016 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kurtarılamadı!

Darıca’da iki arkadaşıyla birlikte denize giren 18 yaşındaki Furkan Yığın, boğulma tehlikesiyle kaldırıldığı hastanede can verdi.

Gebze Huzurkent Bloklarındaki evinden çıkarak iki arkadaşıyla birlikte Darıca Yalı Mahallesi’ndeki sahilde gün boyu yüzmeye başlayan Furkan Yığın, akşam saatlerinde denizde kayboldu. Furkan Yığın’ın suda batıp çıktığını fark eden  arkadaşları, daha sonra durumu polise bildirdiler. Polisin ve sahil güvenliğin olay yerine gelmesinin ardından yapılan arama ve tarama çalışmaları sonrası Furkan Yığın denizden çıkarıldı. 112 Acil Servis Ambulansı ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi ‘ne kaldırılan talihsiz genç, burada yapılan tüm müdahalelere cevap veremeyince hayatını kaybetti. Polis,  Furkan Yığın’la birlikte denize giren iki arkadaşının ifadesini almaya devam ediyor.
Darıca’da iki arkadaşıyla birlikte denize giren 18 yaşındaki Furkan Yığın, boğulma tehlikesiyle kaldırıldığı hastanede can verdi.

Gebze Huzurkent Bloklarındaki evinden çıkarak iki arkadaşıyla birlikte Darıca Yalı Mahallesi’ndeki sahilde gün boyu yüzmeye başlayan Furkan Yığın, akşam saatlerinde denizde kayboldu.
Furkan Yığın’ın suda batıp çıktığını fark eden  arkadaşları, daha sonra durumu polise bildirdiler. Polisin ve sahil güvenliğin olay yerine gelmesinin ardından yapılan arama ve tarama çalışmaları sonrası Furkan Yığın denizden çıkarıldı.
112 Acil Servis Ambulansı ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi ‘ne kaldırılan talihsiz genç, burada yapılan tüm müdahalelere cevap veremeyince hayatını kaybetti. Polis,  Furkan Yığın’la birlikte denize giren iki arkadaşının ifadesini almaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.