ALDATILDIĞINI DÜŞÜNDÜ KENDİNİ ASTI

Kocaeli 25.06.2016 - 12:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ALDATILDIĞINI DÜŞÜNDÜ KENDİNİ ASTI

Kocaeli'nin Başiskele bir arkadaşından duyduğu iddiaları gerçek sanarak aldatıldığını düşünen 31 yaşındaki kadın kendini asarak intihar etti.

Olay, Başiskele Yuvacık Serdar Mahallesi Küba Sokak Küba Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Özel bir iş yerinde çalışan Uğur Yılmaz işten geldikten sonra iftara kadar dinlenmek için yatarak uyuya kaldı. İftara dakikalar kala Uğur Yılmaz yemeklerin hazırlandığını düşünerek uyandı. Evde eşini aramaya başlayan Uğur Yılmaz 31 yaşındaki eşi Fatma Işık Yılmaz'ı kapı eşiğinde asılı olarak buldu.   KURTARILAMADI Elektrik ara kablosuna kendini asan eşini, kabloları keserek indiren Uğur Yılmaz hemen 112 acil ekiplerine haber verdi. Hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri kendini asan genç kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzun süre nefessiz kalan genç kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.   ALDATILDIĞINI DÜŞÜNDÜ Fatma Işık Yılmaz’ın intihar sebebinin yaşadığı kıskançlık sorunları olduğu ortaya çıktı. İddialara göre; Fatma Işık Yılmaz'ın bir bayan arkadaşı eşi Uğur Yılmaz’ı bir bayanla gördüğünü söyledi. Bunu duyan kadın sinir krizleri geçirdi. Bir süre kendine gelemeyen genç kadın akşam saatlerinde eşi eve geldikten sonra kendini kapı eşiğine ara kabloya asarak intihar etti.   SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ Eşini ipten alan Uğur Yılmaz hastanede sinir krizi geçirirken, genç kadının cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Fatma Işık Yılmaz'ın cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Genç kadının cenazesi Taşköprü Köy Mezarlığı'nda öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında torağa verilecek.
Kocaeli'nin Başiskele bir arkadaşından duyduğu iddiaları gerçek sanarak aldatıldığını düşünen 31 yaşındaki kadın kendini asarak intihar etti.

Olay, Başiskele Yuvacık Serdar Mahallesi Küba Sokak Küba Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Özel bir iş yerinde çalışan Uğur Yılmaz işten geldikten sonra iftara kadar dinlenmek için yatarak uyuya kaldı. İftara dakikalar kala Uğur Yılmaz yemeklerin hazırlandığını düşünerek uyandı. Evde eşini aramaya başlayan Uğur Yılmaz 31 yaşındaki eşi Fatma Işık Yılmaz'ı kapı eşiğinde asılı olarak buldu.

 

KURTARILAMADI

Elektrik ara kablosuna kendini asan eşini, kabloları keserek indiren Uğur Yılmaz hemen 112 acil ekiplerine haber verdi. Hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri kendini asan genç kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzun süre nefessiz kalan genç kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

ALDATILDIĞINI DÜŞÜNDÜ

Fatma Işık Yılmaz’ın intihar sebebinin yaşadığı kıskançlık sorunları olduğu ortaya çıktı. İddialara göre; Fatma Işık Yılmaz'ın bir bayan arkadaşı eşi Uğur Yılmaz’ı bir bayanla gördüğünü söyledi. Bunu duyan kadın sinir krizleri geçirdi. Bir süre kendine gelemeyen genç kadın akşam saatlerinde eşi eve geldikten sonra kendini kapı eşiğine ara kabloya asarak intihar etti.

 

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Eşini ipten alan Uğur Yılmaz hastanede sinir krizi geçirirken, genç kadının cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Fatma Işık Yılmaz'ın cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Genç kadının cenazesi Taşköprü Köy Mezarlığı'nda öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında torağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.