2016 GURURUMUZ ÇAKIR

Spor 25.06.2016 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

2016 GURURUMUZ ÇAKIR

Cüneyt Çakır, EURO 2016'da İtalya ile İspanya arasında oynanacak ikinci tur müsabakasında görev alacak.

Avrupa Şampiyonası'nda daha önce Belçika-İrlanda ve Portekiz-İzlanda karşılaşmalarında düdük çalan Cüneyt Çakır, EURO 2016'nın en zor ikinci tur eşleşmesi olarak kabul edilen İtalya-İspanya maçında görevlendirildi. YARDIMCILARI BELLİ OLDU Cüneyt Çakır'ın bu maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongunyapacak. Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek'in ilave yardımcı hakem olarak görev alacağı İtalya-İspanya maçının dördüncü hakemi ise İngiliz Martin Atkinsonolacak. PAZARTESİ 19.00'DA BAŞLAYACAK İtalya-İspanya arasındaki dev maç Pazartesi günü saat TSİ 19:00'da başlayacak.
Cüneyt Çakır, EURO 2016'da İtalya ile İspanya arasında oynanacak ikinci tur müsabakasında görev alacak.

Avrupa Şampiyonası'nda daha önce Belçika-İrlanda ve Portekiz-İzlanda karşılaşmalarında düdük çalan Cüneyt Çakır, EURO 2016'nın en zor ikinci tur eşleşmesi olarak kabul edilen İtalya-İspanya maçında görevlendirildi.

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Cüneyt Çakır'ın bu maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongunyapacak. Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek'in ilave yardımcı hakem olarak görev alacağı İtalya-İspanya maçının dördüncü hakemi ise İngiliz Martin Atkinsonolacak.

PAZARTESİ 19.00'DA BAŞLAYACAK

İtalya-İspanya arasındaki dev maç Pazartesi günü saat TSİ 19:00'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.