KÜTÜPHANELER

Hepsi birer kar tanesi

Gebze 26.06.2016 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hepsi birer kar tanesi

KAR TANESİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ GÖSTERİLERİYLE BÜYÜLEDİ

Gebze’de faaliyet gösteren Kar Tanesi Anaokulu bu yıl ki mezunlarını verdi. Öğrencilerin hazırladığı gösterilerle eğlenen veliler, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Sultan Orhan mahallesinde hizmet veren Kar Tanesi Anaokulu, bu yıl ki mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadı. Hazırladıkları gösterileri Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde sergileyen minik öğrenciler hem eğlendirdi, hem de duygusal anlar yaşattı. Yaklaşık 2 saat süren programa veliler ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan program, neşeli ve bir o kadar da duygusal anlara sahne oldu. “ÇOK ÇALIŞTIK VE ÇOK KEYİFLİ ZAMANLAR GEÇİRDİK” Kar Tanesi Anaokulu’nun sahibi Sevgi Bayraktar, bu yılda mezun vermenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Çocukların sosyalleşmesi ve günlük hayatta etkin bir duruma gelmesi ve öğrendiklerini sergilemesi bizim açımızdan çok önemliydi. Hepsi en güzel bir şekilde öğrendiklerini uyguladı ve bize büyük bir mutluluk yaşattı. Bu güzel çocuklarımıza geleceğimizi emanet ettik” dedi. Bir yıl boyunca çocuklarla keyifli zamanlar geçirdiğini söyleyen Bayraktar, “Çok çalıştık ve çok keyifli zamanlar geçirdik. Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan ve yıl boyunca birlikte olduğumuz çalışma arkadaşlarıma, öğretmenlerimize ve tüm personelimize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. KAYITLAR BAŞLADI Bu arada Kar Tanesi Anaokulu’nda yeni dönem kayıtları başladı. Sultan Orhan Mahallesi, 1135/1 Sokak No: 5 adresinde hizmet veren Anaokulu’nda dini, İngilizce ve modern dans eğitimleri veriliyor. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler, 0542 459 90 97 numaralı telefondan Sevgi Bayraktar’a, ya da 0505 278 79 14 numaralı telefondan Songül Arslan’a ulaşabilir.
KAR TANESİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ GÖSTERİLERİYLE BÜYÜLEDİ

Gebze’de faaliyet gösteren Kar Tanesi Anaokulu bu yıl ki mezunlarını verdi. Öğrencilerin hazırladığı gösterilerle eğlenen veliler, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Sultan Orhan mahallesinde hizmet veren Kar Tanesi Anaokulu, bu yıl ki mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadı. Hazırladıkları gösterileri Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde sergileyen minik öğrenciler hem eğlendirdi, hem de duygusal anlar yaşattı. Yaklaşık 2 saat süren programa veliler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan program, neşeli ve bir o kadar da duygusal anlara sahne oldu.

“ÇOK ÇALIŞTIK VE ÇOK KEYİFLİ ZAMANLAR GEÇİRDİK”

Kar Tanesi Anaokulu’nun sahibi Sevgi Bayraktar, bu yılda mezun vermenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Çocukların sosyalleşmesi ve günlük hayatta etkin bir duruma gelmesi ve öğrendiklerini sergilemesi bizim açımızdan çok önemliydi. Hepsi en güzel bir şekilde öğrendiklerini uyguladı ve bize büyük bir mutluluk yaşattı. Bu güzel çocuklarımıza geleceğimizi emanet ettik” dedi.

Bir yıl boyunca çocuklarla keyifli zamanlar geçirdiğini söyleyen Bayraktar, “Çok çalıştık ve çok keyifli zamanlar geçirdik. Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan ve yıl boyunca birlikte olduğumuz çalışma arkadaşlarıma, öğretmenlerimize ve tüm personelimize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

KAYITLAR BAŞLADI

Bu arada Kar Tanesi Anaokulu’nda yeni dönem kayıtları başladı. Sultan Orhan Mahallesi, 1135/1 Sokak No: 5 adresinde hizmet veren Anaokulu’nda dini, İngilizce ve modern dans eğitimleri veriliyor. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler, 0542 459 90 97 numaralı telefondan Sevgi Bayraktar’a, ya da 0505 278 79 14 numaralı telefondan Songül Arslan’a ulaşabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.