19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zafer Kılıç Mardin’i anlattı!

Çayırova 27.06.2016 - 15:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Zafer Kılıç Mardin’i anlattı!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç da, hafta sonu gerçekleşen Mardin ziyaretinin en çok etkilenen isimleri arasında yer aldı.

Daha önce Diyarbakır Sur ilçesine yapılan yardımlar sırasında bölgede ki izlenimlerini duygu dolu sözlerle dile getiren Kılıç, Mardin’de de duygu dolu anlar yaşadı. Sosyal medya üzerinden Mardin insanı, gördükleri ve yaşadıkları olaylar hakkında değerlendirmelerini yapan Kılıç, bölge halkımın terör örgütü PKK’dan nefret ettiğini ifade etti. Kılıç, “Heyet ile beraber 7 ilçe ile buluştuk ve biz Kızıltepe ilçesine gittik. Gerçekten bizim insanımız kadar misafirperver sıcakkanlı insanlar ki, çok güzel bir program oldu il başkanımıza çok teşekkür ediyorum böyle bir imkan sağladığı için.”dedi. PKK’DAN NEFRET EDİYORLAR Terör operasyonları ve bölge halkının durumuna değinen Kılıç, “İzlenimlerim elhamdülillah hepimiz Müslüman’ız. İnsanlar gerçekleri görmüş, PKK şerefsizlerin kendi haklarını savunmadıklarını, tamamen başka ülkelere hizmet ettiklerini, ve kurulan çukur siyasetinin insanları canından bezdirdiklerini gördüm. Dostlar gidip oraları görün, orada ki insanlara sahip çıkın. O kadar iyi insanlar ki misafirlere bilmiyorlar ki ne yaparlar. 100 kişilik heyet uçak kalkana kadar ayrılmadılar, oradan bizi yola verdiler. Onların sıkıntısı, üzüntüsü bizim üzüntümüz olsun. Bizim memleketimizin her toprağı her insanı gerçekten vazgeçilmez. Yeter ki bir olalım diri olalım diri olalım.”diye konuştu.
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç da, hafta sonu gerçekleşen Mardin ziyaretinin en çok etkilenen isimleri arasında yer aldı.

Daha önce Diyarbakır Sur ilçesine yapılan yardımlar sırasında bölgede ki izlenimlerini duygu dolu sözlerle dile getiren Kılıç, Mardin’de de duygu dolu anlar yaşadı. Sosyal medya üzerinden Mardin insanı, gördükleri ve yaşadıkları olaylar hakkında değerlendirmelerini yapan Kılıç, bölge halkımın terör örgütü PKK’dan nefret ettiğini ifade etti. Kılıç, “Heyet ile beraber 7 ilçe ile buluştuk ve biz Kızıltepe ilçesine gittik. Gerçekten bizim insanımız kadar misafirperver sıcakkanlı insanlar ki, çok güzel bir program oldu il başkanımıza çok teşekkür ediyorum böyle bir imkan sağladığı için.”dedi.

PKK’DAN NEFRET EDİYORLAR

Terör operasyonları ve bölge halkının durumuna değinen Kılıç, “İzlenimlerim elhamdülillah hepimiz Müslüman’ız. İnsanlar gerçekleri görmüş, PKK şerefsizlerin kendi haklarını savunmadıklarını, tamamen başka ülkelere hizmet ettiklerini, ve kurulan çukur siyasetinin insanları canından bezdirdiklerini gördüm. Dostlar gidip oraları görün, orada ki insanlara sahip çıkın. O kadar iyi insanlar ki misafirlere bilmiyorlar ki ne yaparlar. 100 kişilik heyet uçak kalkana kadar ayrılmadılar, oradan bizi yola verdiler. Onların sıkıntısı, üzüntüsü bizim üzüntümüz olsun. Bizim memleketimizin her toprağı her insanı gerçekten vazgeçilmez. Yeter ki bir olalım diri olalım diri olalım.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.