Es Akademi öğrencileri büyüledi

Gebze 28.06.2016 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Es Akademi öğrencileri büyüledi

YETENEKLERİNİ KONUŞTURDULAR:

6 Ocak 2016 tarihinde  Betül Akan tarafından  Gebze'de kurulan Es Sanat Akademi mezuniyet etkinliği düzenlendi.  Gebze Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa CHP eski ilçe başkanı Yakup Yılmaz ile eşi Aysel Yılmaz,   Es Sanat Akademi yöneticileri, veliler ile çok sayıda kişi katıldı.  Etkinlikte   minikler eğitim aldıkları alanlarla ilglii olarak birbirinden güzel  gösteri yaptılar.  Öğrenciler  şiirler okudu, bale gösterisi gerçekleştirdi, skeçlerde rol aldılar.  Müzik dinletisi yapan öğrencileri enstürmanlarlaverdikleri  müzik ziyafeti ise görülmeye değerdi. Es Akademi kurucusu Betül Akan,  henuz yeni bir kurum olmalarına karşın  öğrencilere en iyi şekilde  eğitim vermek için çaba gösterdiklerini ifade etti. Es Akademi  Gebze Hacı Halil Mahallesi Ali Rıza Efendi Caddesi 1231 Sokak no 7/3 adresinde hizmet veriyor. Akademi'de  drama, tiyatro, bale, halk oyunları, jimnastik, müzik aletleri, zeka oyunları ve resim kursları yer alıyor.
YETENEKLERİNİ KONUŞTURDULAR:

6 Ocak 2016 tarihinde  Betül Akan tarafından  Gebze'de kurulan Es Sanat Akademi mezuniyet etkinliği düzenlendi.  Gebze Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa CHP eski ilçe başkanı Yakup Yılmaz ile eşi Aysel Yılmaz,   Es Sanat Akademi yöneticileri, veliler ile çok sayıda kişi katıldı.  Etkinlikte   minikler eğitim aldıkları alanlarla ilglii olarak birbirinden güzel  gösteri yaptılar.  Öğrenciler  şiirler okudu, bale gösterisi gerçekleştirdi, skeçlerde rol aldılar.  Müzik dinletisi yapan öğrencileri enstürmanlarlaverdikleri  müzik ziyafeti ise görülmeye değerdi.
Es Akademi kurucusu Betül Akan,  henuz yeni bir kurum olmalarına karşın  öğrencilere en iyi şekilde  eğitim vermek için çaba gösterdiklerini ifade etti.
Es Akademi  Gebze Hacı Halil Mahallesi Ali Rıza Efendi Caddesi 1231 Sokak no 7/3 adresinde hizmet veriyor. Akademi'de  drama, tiyatro, bale, halk oyunları, jimnastik, müzik aletleri, zeka oyunları ve resim kursları yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.