Gebze'de bıçaklı kavga

11.07.2016 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de bıçaklı kavga

Gebze’de yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada iki kişi bıçaklandı.

Edinilen bilgilere göre: Olay bugün öğlen saatlerinde Gebze Balküpü Kavşağı Güney Yan yol üzerinde bulunan minibüs durağında meydana geldi. Henüz isim belirlenemeyen Harem-Gebze minibüs şoförü ile Refaettin Ç. adındaki şahıs yol verme meselesi yüzünden bir anda tartışmaya başladı. Çıkan tartışması sonrasında minibüs şoförü belinden çıkardığı bıçakla Refaettin Ç.’yi boynundan bıçakladı. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen İsmail Y. ise elinden bıçaklanarak yaralandı., BIÇAKLAYIP KAÇTI! Daha sonra kesici aletli yaralama olayına karışan şahıs olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Olay yerine çağırılan ambulansla yaralı kişiler tedavileri yapılmak üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis konuyla ilgili soruşturma başlattı.
Gebze’de yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada iki kişi bıçaklandı.

Edinilen bilgilere göre: Olay bugün öğlen saatlerinde Gebze Balküpü Kavşağı Güney Yan yol üzerinde bulunan minibüs durağında meydana geldi. Henüz isim belirlenemeyen Harem-Gebze minibüs şoförü ile Refaettin Ç. adındaki şahıs yol verme meselesi yüzünden bir anda tartışmaya başladı. Çıkan tartışması sonrasında minibüs şoförü belinden çıkardığı bıçakla Refaettin Ç.’yi boynundan bıçakladı. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen İsmail Y. ise elinden bıçaklanarak yaralandı.,
BIÇAKLAYIP KAÇTI!
Daha sonra kesici aletli yaralama olayına karışan şahıs olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Olay yerine çağırılan ambulansla yaralı kişiler tedavileri yapılmak üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.