GİRESUN'DA TERÖRİSTLER POLİSE SALDIRDI

12.07.2016 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GİRESUN'DA TERÖRİSTLER POLİSE SALDIRDI

Giresun'un Dereli ilçesinde teröristler tarafından polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis yaralandı.

Giresun'un Dereli İlçesi'nde devriye görevini yapan polis aracına, teröristler tarafından ağaçlık alandan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda yaralan polis memuru Suat Elidar yaralandı. ÇATIŞMADA 1 POLİS YARALANDI Açılan ilk ateş sırasında polis memuru Suat Elidar yaralandı. Teröristler ormanlık alana kaçarken, yaralanan polis memuru Elidar, ambulansla Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. POLİSİN DURUMU İYİ Tedavi altına alınan Suat Elidar'ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Saldırıdan sonra ilçede alarma geçen polis ve jandarma ekipleri ilçe giriş ve çıkışında kontrol noktaları oluşturdu. Teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
Giresun'un Dereli ilçesinde teröristler tarafından polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis yaralandı.

Giresun'un Dereli İlçesi'nde devriye görevini yapan polis aracına, teröristler tarafından ağaçlık alandan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda yaralan polis memuru Suat Elidar yaralandı.

ÇATIŞMADA 1 POLİS YARALANDI

Açılan ilk ateş sırasında polis memuru Suat Elidar yaralandı. Teröristler ormanlık alana kaçarken, yaralanan polis memuru Elidar, ambulansla Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

POLİSİN DURUMU İYİ

Tedavi altına alınan Suat Elidar'ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Saldırıdan sonra ilçede alarma geçen polis ve jandarma ekipleri ilçe giriş ve çıkışında kontrol noktaları oluşturdu. Teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.