Hükümetin Suriye Politikası Çökmüştür

Kocaeli 12.07.2016 - 17:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hükümetin Suriye Politikası Çökmüştür

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Nihat Yıldız yaptığı açıklama ile son zamanlarda gündem yapılan ülkemizdeki Suriyelilere vatandaşlık verme konusunu değerlendirdi.

Yıldız; “AK Parti iktidarının Suriye Politikasının çöktüğünü belirten Yıldız Hükümetin Suriye politikası her anlamıyla çökmüştür. Bedelini hem Suriye halkı hem de Türk milleti ödemektedir. Suriye yakılıp yıkıldı  Esed  rejimine ayak bağı olanlar ülkelerinden çıkartıldılar. Bu gün vatandaşlık verilmesi gündeme gelen Suriyeli vatandaşlara eğer vatandaşlık verilmesi gerçekleşirse tamamen Esed rejimine bilerek yada bilmeyerek destek olmuş oluruz.Bu gün ülkelerinden uzaklaştırılan Suriyeliler ülkelerine dönmedikleri taktirde onların yerlerini terör grupları dolduracaktır. Suriyelilere vatandaşlık vermek demek Esed rejimine yardımcı olmak demektir. Daha düne kadar biz enayi değiliz gerekirse otobüslere doldurur göndeririz diyenlerin bugün vatandaşlığa kadar dönmüş olmaları da düşündürücü. Acaba İsrail ile anlaşmanın altında Suriye mi var Amerika ile görüşmelerdeki gerçekler ne? Yıllardır vatandaşlık bekleyen doğu Türkistanlı kardeşlerimize vatandaşlık verilmemiş olması da düşündürücü. Hükümetin sürekli algı oluşturarak gündem değiştirdiğini dolayısıyla da ülke suni gündemlerle meşgul edilerek gerçek ülke gündemleri göz ardı edilmekte. PKK terör örgütü ile mücadelede samimi olmayan hükümet, bir terör örgütü üyesinin öldürülüp  öldürülmediği gündemi ile ülkede  sanki terör bitmiş havası estirilmekte. PKK terör örgütüne destek veren belediyeler ile ilgili yapılan açıklamalar maalesef havada kalmış durumda.” Dedi.
Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Nihat Yıldız yaptığı açıklama ile son zamanlarda gündem yapılan ülkemizdeki Suriyelilere vatandaşlık verme konusunu değerlendirdi.

Yıldız; “AK Parti iktidarının Suriye Politikasının çöktüğünü belirten Yıldız Hükümetin Suriye politikası her anlamıyla çökmüştür. Bedelini hem Suriye halkı hem de Türk milleti ödemektedir. Suriye yakılıp yıkıldı  Esed  rejimine ayak bağı olanlar ülkelerinden çıkartıldılar. Bu gün vatandaşlık verilmesi gündeme gelen Suriyeli vatandaşlara eğer vatandaşlık verilmesi gerçekleşirse tamamen Esed rejimine bilerek yada bilmeyerek destek olmuş oluruz.Bu gün ülkelerinden uzaklaştırılan Suriyeliler ülkelerine dönmedikleri taktirde onların yerlerini terör grupları dolduracaktır. Suriyelilere vatandaşlık vermek demek Esed rejimine yardımcı olmak demektir. Daha düne kadar biz enayi değiliz gerekirse otobüslere doldurur göndeririz diyenlerin bugün vatandaşlığa kadar dönmüş olmaları da düşündürücü. Acaba İsrail ile anlaşmanın altında Suriye mi var Amerika ile görüşmelerdeki gerçekler ne? Yıllardır vatandaşlık bekleyen doğu Türkistanlı kardeşlerimize vatandaşlık verilmemiş olması da düşündürücü.

Hükümetin sürekli algı oluşturarak gündem değiştirdiğini dolayısıyla da ülke suni gündemlerle meşgul edilerek gerçek ülke gündemleri göz ardı edilmekte. PKK terör örgütü ile mücadelede samimi olmayan hükümet, bir terör örgütü üyesinin öldürülüp  öldürülmediği gündemi ile ülkede  sanki terör bitmiş havası estirilmekte. PKK terör örgütüne destek veren belediyeler ile ilgili yapılan açıklamalar maalesef havada kalmış durumda.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.