19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAMP GEBZE ARENA'DA

Spor 14.07.2016 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAMP GEBZE ARENA'DA

KAMP GEBZE ARENA'DA

Gebze Arenada Paralimpik Bayan Judo Milli Takımı ile birlikte Ümit ve genç judo takımları ortak çalışma ve müsabaka kampı Kocaeli ,Düzce, Edirne ,İstanbul, Yalova,  Sakarya, Bursa illerinden 100’e yakın sporcunun katılımı ile başladı. Paralimpik Bayan Judo Milli Takımı ile birlikte Ümit ve genç judo takımları ortak kampı yarın sona erecek. YARIN SONA ERECEK Gebze Arenada Paralimpik Bayan Judo Milli Takımı ile birlikte Ümit ve genç judo takımlarıOrtak çalışma ve müsabaka kampı yarına kadar Gebze Arenada devam edecek. 9-15 temmuz 2016 tarihleri arasında Gebze arenada yapılmakta olan paralimpik bayan judo mili takımı ve ümit genç bay bayan iller arası judo ortak çalışma kampı 100’e yakın sporcu ile hız kesmeden devam ediyor.
KAMP GEBZE ARENA'DA

Gebze Arenada Paralimpik Bayan Judo Milli Takımı ile birlikte Ümit ve genç judo takımları ortak çalışma ve müsabaka kampı Kocaeli ,Düzce, Edirne ,İstanbul, Yalova,  Sakarya, Bursa illerinden 100’e yakın sporcunun katılımı ile başladı. Paralimpik Bayan Judo Milli Takımı ile birlikte Ümit ve genç judo takımları ortak kampı yarın sona erecek.

YARIN SONA ERECEK

Gebze Arenada Paralimpik Bayan Judo Milli Takımı ile birlikte Ümit ve genç judo takımlarıOrtak çalışma ve müsabaka kampı yarına kadar Gebze Arenada devam edecek. 9-15 temmuz 2016 tarihleri arasında Gebze arenada yapılmakta olan paralimpik bayan judo mili takımı ve ümit genç bay bayan iller arası judo ortak çalışma kampı 100’e yakın sporcu ile hız kesmeden devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.