Pazarcılar Odası'ndan Nöbet Tutana Meyve

Gebze 16.07.2016 - 15:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Pazarcılar Odası'ndan Nöbet Tutana Meyve

Doğrudan halkın tercihlerine ve demokrasinin ön koşulu olan kurum ve kuruluşlara yönelik olduğuna inandığımız 15 Temmuz kalkışmasını, çağdaş, modern ve müreffeh bir toplum oluşturma arzusuna, doğrudan demokrasiye yönelik bir eylem olduğu kanaatini taşıyor bu kalkışmayı kınıyoruz. Türkiye'nin çıkarının her şeye rağmen ve ısrarla daha fazla demokrasi olduğu aşikardır. Seçimle işbaşına gelen iradenin ancak seçimle değişebileceğine olan inancımızı belirtmek isteriz. Bu nedenle hepimizin bu son olaydan çıkaracağımız ders ile temelleri demokrasiye dayanan, herkesin kendisini bulduğu, bir anayasa ülkemizin vazgeçilmez reçetesi olarak ivedilikle hayata geçirilmelidir. Darbeleri önlemenin çaresi daha çok demokrasi, daha çok özgürlük, daha çok iç barış ve daha çok katılımcılıktır. Bu duygu ve düşüncelerle şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için halkımızın ve üyelerimizin hak ve menfaatinin gerektirdiği projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı devam ettirecek ve demokrasiye tüm gücümüz ile sahip çıkacağız. Demokrasiye sahip çıkma yolunda nöbet tutan, sokakları terk etmeyen vatandaşlarımıza ve görevlilerimize pazarcı esnafı olarak meyve ikramlarında bulunarak desteğimizi devam ettireceğimizi ve aynı duygu birlikteliği içinde olduğumuzu da belirtirim. Gebze Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Adına Başkan Ziyaettin Erattir

Doğrudan halkın tercihlerine ve demokrasinin ön koşulu olan kurum ve kuruluşlara yönelik olduğuna inandığımız 15 Temmuz kalkışmasını, çağdaş, modern ve müreffeh bir toplum oluşturma arzusuna, doğrudan demokrasiye yönelik bir eylem olduğu kanaatini taşıyor bu kalkışmayı kınıyoruz. Türkiye'nin çıkarının her şeye rağmen ve ısrarla daha fazla demokrasi olduğu aşikardır. Seçimle işbaşına gelen iradenin ancak seçimle değişebileceğine olan inancımızı belirtmek isteriz. Bu nedenle hepimizin bu son olaydan çıkaracağımız ders ile temelleri demokrasiye dayanan, herkesin kendisini bulduğu, bir anayasa ülkemizin vazgeçilmez reçetesi olarak ivedilikle hayata geçirilmelidir. Darbeleri önlemenin çaresi daha çok demokrasi, daha çok özgürlük, daha çok iç barış ve daha çok katılımcılıktır. Bu duygu ve düşüncelerle şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için halkımızın ve üyelerimizin hak ve menfaatinin gerektirdiği projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı devam ettirecek ve demokrasiye tüm gücümüz ile sahip çıkacağız. Demokrasiye sahip çıkma yolunda nöbet tutan, sokakları terk etmeyen vatandaşlarımıza ve görevlilerimize pazarcı esnafı olarak meyve ikramlarında bulunarak desteğimizi devam ettireceğimizi ve aynı duygu birlikteliği içinde olduğumuzu da belirtirim.

Gebze Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Adına

Başkan Ziyaettin Erattir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.